FReatech 2-stukken Hoofdhuid Massageborstel [Nat & Droog], Shampoo Haarborstel voor Peeling en Hoofdmassage, Verwijder Roos, Siliconen Kam Voedt de Haarwortels, Stimuleer de Haargroei, Zwart & Paars

Spread the love


Price: € 15,98
(as of Dec 09,2022 11:43:09 UTC – Details)


Model: FR3004 Series
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 9.4 x 7.87 x 7.11 cm; 62 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 22 oktober 2020
Fabrikant ‏ : ‎ FReatech
ASIN ‏ : ‎ B0889HTN8H
Modelnummer item ‏ : ‎ FR3004A
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

【Meerdere Functies】 FReatech scrub-borstel voor hoofdhuid kan je haarwortels diep reinigen en de hoofdhuid masseren, Hoofdhuidcellen stimuleren voor hoofdhuidbehandeling, Haaruitval verlichten en haargroei bevorderen, Exfoliëren en roos verwijderen, Stress verlichten en spieren ontspannen (nooit je haar en hoofdhuid bezeren).
【Toepasselijke Groep】 Deze shampoo-haarborstel is geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren, Geldt ook voor elk type hoofdhuid en haar (of uw haar nu dik of dun is, kort of lang, vet of droog). Huisdieren zullen ook genieten van deze borstel om in te baden of om haar te verwijderen.
【Draagbaar en Praktisch】 De grootte van deze scrubber is 3,7 x 3,1 x 2,8 inch en weegt slechts 2,3 oz. Of u nu op reis bent, Thuis of op kantoor, Je hoofd kan nog steeds genieten van massage en ontspanning.
FReatech belooft kwaliteitsproducten en vriendelijke klantenservice te bieden om de klantervaring te garanderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights