Massager Massage Roller Roller Houten Diepe Massagerol Massagestick Houten Massager Met Handvat Voor Het Loslaten Van Diepe Weefsels,Geschikt Voor Nek,Benen,Rug,Lichaam,1 Stuk,Natuurlijke Houtkleur

Spread the love


Price: € 15,99
(as of Dec 02,2022 10:28:16 UTC – Details)


De massageroller kan u helpen pijnlijke en gespannen spieren te ontspannen, te verlichten strakke spieren, rugpijn, nekstijfheid, enz. Breed scala aan toepassingen en hoge kwaliteit.
【Productinformatie】
Materiaal: hout
Kleur bruin
Maat: 15*2in/39*5cm (lengte * breedte)
【Leveringsomvang】
1 * massageroller
【Tips】
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen, wij geven u zo spoedig mogelijk een bevredigend antwoord
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 38.29 x 7.3 x 5.4 cm; 270 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 21 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Hju
ASIN ‏ : ‎ B09323ZF6H
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ A203DH0083
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

[Breed inzetbaar] De vetmassageroller is geschikt voor atleten, yogi’s, fitnesscoaches en andere amateurs Ideaal voor massagetoestellen voor en na de training.
[Muscle Release] Richt op drukpunten om de bloedstroom te stimuleren en weefselherstel te bevorderen De cellulitisroller kan worden gebruikt als mondstuk voor fascia en cellulitis, waardoor je een diepe weefselmassage ervaart.
[Draagbaar en milieuvriendelijk] De kromming van het handvat van de sinaasappelschilfascia-massagerol is ergonomisch ontworpen, comfortabel, lichtgewicht en antislip.
[Hoge kwaliteit] Er zit een metalen strip aan de binnenkant van de massagestick, die kan worden gebruikt voor massage met hoge intensiteit. De vrij ronddraaiende onregelmatige bal in het midden kan je helpen vet te verbranden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights