Haargroeishampoo, haarborstel voor hoofdhuid, gemoderniseerde haarshampooborstel voor nat en droog haar, hoofdhuidmassageborstel met zachte siliconen rubberen borstelkop

Spread the love


Price: € 9,99
(as of Dec 01,2022 17:55:49 UTC – Details)


Geniet van een ontspannende massage en de beste hoofdhuidverzorging voor je thuis. De aankoop van dit hoofd- en hoofdmassageapparaat is dat je het thuis kunt gebruiken, niet alleen voor het wassen van het haar als shampoo borstel, maar ook als je tv kijkt, boeken lezen en meer masseren van je hoofdhuid. geschikt voor alle soorten haar, ongeacht het droog of nat is, biedt deze hoofdmassage een zeer aangename massage-ervaring, die follikels van de hoofdhuid stimuleert en effectief bij het voorkomen van haaruitval. Dit product is een zeer goede handmassage. Het is klein en compact, en het is een handleiding die je de kracht en een aangename massageervaring kunt bepalen. Deze kopmassagestaaf is waterdicht, zodat je hem kunt gebruiken terwijl je in de douche zit. het beste voor je hoofdhuid en ontspan je hoofd te beschermen. Pakket bevat:
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 8.13 x 8.13 x 7.11 cm; 51.03 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ heeta
ASIN ‏ : ‎ B076Q6442Z
Modelnummer item ‏ : ‎ HP004DV

Multifunctioneel: de shampoo-haarborstel is geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren. Ook van toepassing op elk type hoofdhuid en haar (of het nu dik of dun, kort of lang, olieachtig of droog haar is). Een heel andere ervaring dan bij traditionele handen wassen.
Uniek design: HEETA hoofdhuidmassageborstel is ontworpen voor de handpalm van de mens, je hand voelt aangenaam aan en is gemakkelijk vast te houden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je mooie nagel kapot gaat als je haar wast
Verbeterd materiaal: de borstelharen van hoogwaardige siliconen zijn zacht, hitte- en koudebestendig en milieuvriendelijk. Waterdicht moet het natuurlijk zijn.
Draagbaar en praktisch: het hoofdmassageapparaat meet 10 x 8 x 7 cm en weegt slechts 10 gram. Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, je hoofd kan nog steeds genieten van massage en ontspanning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights