Breo Scalp Mini hoofdmassageapparaat, oplaadbaar en waterdicht, hoofdmassage voor stressvermindering en haarverzorging thuis, gemakkelijk draagbaar voor op reis, zonder houten sokkel, cadeaus voor Kerstmis

Spread the love


Price: € 89,00
(as of Dec 09,2022 12:33:57 UTC – Details)


De Scalp Mini is compact, elegant en krachtig en is ergonomisch zo ontworpen dat hij zowel mannen als vrouwen perfect past. Het slanke en compacte ontwerp maakt het eenvoudig om hem thuis, op kantoor of op reis te gebruiken.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 12.5 x 12.3 x 11.4 cm; 450 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 20 augustus 2020
Fabrikant ‏ : ‎ breo
ASIN ‏ : ‎ B087T8JDGF
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Scalp mini Blue
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

SOPHISTISEERDE MASSAGE TECHNOLOGIE: Het geavanceerde ontwerp van de Scalp Mini met 96 contacten is zeer vergelijkbaar met de zes traditionele massagetechnieken van langsglijden, kneden, triggerpoint therapie en oscillerende druk.
Krachtige elektrische massage: De krachtige en duurzame oplaadbare batterij maakt het mogelijk om het elektrische massageapparaat tot een week bij 10 minuten gebruik per dag op te laden.
Waterdichte douchemassa: dankzij ons waterdichte IPX7-massageapparaat is de Scalp Mini niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar ook ideaal voor gebruik in badkuip of douche.
Haargroei: de hoofden van de hoofdmassageapparaten bestaan uit voedselveilige silicagel, die zacht en huidvriendelijk is. De massagedruk stimuleert de doorbloeding en bevordert de gezondheid en de groei van het haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights