Voetmassage roller en massageballen voor plantaire fasciitis, fan plug fascia ball roller & ball set, pijnverlichting voor hielen en voetboog, stressvermindering en ontspanning door triggerpointtherapie

Spread the love


Price: € 15,93
(as of Dec 01,2022 16:56:44 UTC – Details)


PVC 15%, TPE 85%
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 17 x 8 x 17 cm; 470 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Fansteck
ASIN ‏ : ‎ B07MQPXD7G
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ SB-122
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Onmiddellijk effectief: de plantaire fasciitis bal is perfect om diepe spierknopen en nauwe spiergroepen met het eigen lichaamsgewicht weg te rollen en de doorbloeding in het hele lichaam te verhogen. Deze voetrollen dringen diep in de spieren door om knopen op te lossen, de doorbloeding te verhogen, de zenuwen te stimuleren en het hele lichaam weer te stimuleren. Ideaal voor alle sporten, inclusief yoga
Bewoonde zelfmassage van hoofd tot tien – waarom geld als water uitgeven aan wellnesstoepassingen als je thuis van dezelfde voordelen kunt genieten? Deze combinatie is het beste betaalbare alternatief dat je kunt hebben. Dankzij het draagbare ontwerp kun je hem overal en altijd gebruiken om je gespannen spieren te ontspannen
Geweldig materiaal: gemaakt van veilig, niet giftig, zonder chemische geur, wasbaar en duurzaam TPR en pvc-materiaal, deze massageballen en voetrollen zijn ontworpen voor de eeuwigheid. Ze zijn de ultieme oplossing als het gaat om het verlichten van voet- en hielpijn en de pijnlijke symptomen van triggerpunten en krampen te bestrijden.
Draagbaar en nuttig: deze stabiele massagerol is zo compact en licht, maar perfect voor voeten van alle maten. Het kleine formaat maakt het eenvoudig in te pakken, perfect om mee te nemen naar de sportschool als onderdeel van je opwarm- en afkoelroutine, ook draagbaar voor thuis, kantoor en onderweg. Je kunt het gebruiken om je te ontspannen als je leest, observeert, wat werk doet enz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights