Rugmassager met warmte, Kebor Shiatsu nek en schouder Massager Deep Tissue Kneading Massage voor spierpijnverlichting, opgewaardeerd langere riemhandgrepen, cadeau-ideeën voor vrouwen mannen mama papa – zwart

Spread the love


Price: €39,00 - € 37,76
(as of Dec 03,2022 09:18:59 UTC – Details)


Om de algehele sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet een gewoon gemiddelde. Maar ons systeem houdt rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de beoordelaar het item op Amazon heeft gekocht. Het systeem heeft ook recensies geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.
Productafmetingen ‏ : ‎ 38 x 17 x 14 cm; 1.87 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 11 augustus 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Kebor-CA
ASIN ‏ : ‎ B09BN9P5Y2
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ MGS-150DC
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

3D ROTING & 8 DIEP KNEADING NODES – 8 stimulator knooppunten werken samen om pijn, knopen en spierspanning te kneden en te verlichten als een echte masseuse’s hand. Met ergonomisch U-ontwerp, de schouder stimulator perfect tegen de contouren van uw lichaamsdelen zoals nek, schouder, lumbale, been.
Verstelbare intensiteit: instelbare intensiteitsknop biedt 3 verschillende snelheden, van laag, medium en hoog, afhankelijk van je voorkeur.
Verzachtende warmtefunctie: optionele verwarming kalmeert spierpijn en bevordert de bloedcirculatie. Het is normaal als u het verwarmingslicht moeilijk te herkennen vindt, omdat deze stimulator is opgewaardeerd met dubbellaagse stoffen om de huid te beschermen. Verwarming bereikt 40 ~ 45 ℃ in een geleidelijk en zacht programma.
WIDE GEBRUIKT, BESTE CADEAU – Nek- en rugmassageapparaat wordt geleverd met een muuradapter en draagbare autolader voor gebruik onderweg. De shiatsu stimulator is zeer geschikt voor verjaardagscadeaus, Kerstmis, jubileum, Valentijnsdag cadeaus, vaderdagcadeaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights