Voetmassageapparaat,EMS Elektrische Voetstimulator Massager – Lichaamsmassageapparaat voor thuis, 6 massagestanden 19 intensiteitsniveaus Jayehoze

Spread the love


Price: € 19,17
(as of Dec 03,2022 08:15:10 UTC – Details)


Beschrijving:
In tegenstelling tot traditionele zware voetmassageapparaten, is deze Electric Feet Muscle Massager Mat slechts een comfortabel voetkussen. Het is lichtgewicht en opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Opladen via USB, automatische uitschakeling, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u uit verschillende modi kiezen. Je kunt ook verschillende niveaus aanpassen.

Specificatie:
naam: Voet Massager
: ongeveer 30x32CM/11.81×12.6IN
Productkenmerken: 6 standen, 19 massageniveaus, LED LCD-display
Oplaadmethode: opladen via USB
Productgewicht: 150g

Paklijst:
Machinex 1
Voet Pad x 1 “
Instructie x 1
USB-kabel x 1 “

Opmerking:
Houd rekening met kleine toleranties in de vanwege handmatige meting, en verlichting in fotografie kan leiden tot een verschil in kleur dan in het echte leven.
✸【Materiaal van goede kwaliteit】Hoogwaardig materiaal, veilig en milieuvriendelijk. Voetenmassagepad is gemaakt van hoogwaardig voetkussenmateriaal, met hoge zachtheid en comfort, met behulp van ionenprintplaat, huidvriendelijk en zal je geen schade toebrengen.
✸【Compact formaat】 Elektrische voeten Spiermassagemat heeft een compact formaat, neemt minimale ruimte in beslag en is gemakkelijk op te bergen. Lichtgewicht en draagbaar, het voetkussen is klein en gemakkelijk te dragen.
✸【Automatische uitschakeling】 U kunt kiezen uit verschillende modi en verschillende niveaus aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. USB elektrische voetstimulator stimulator is opladen via USB, automatische uitschakeling, veilig en gemakkelijk te gebruiken.
✸【Doordacht cadeau】Foot Massager Mat Pad is een uniek en hartverwarmend cadeau, mooi verpakt en klaar om cadeau te geven. als cadeau voor vrouwen, mannen, kinderen, Kerstmis, enz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights