Tuuli Accessories Anti-cellulitis massage Flexi massageapparaat massageroller roller met handvat houten maderotherapie 40 cm

Spread the love


Price: € 21,90
(as of Dec 03,2022 09:31:02 UTC – Details)


Tuuli Accessories Anti Cellulitis Massage Flexi Massageapparaat Massageroller Roller met handvat Maderotherapie van hout 40 cm Inhoud levering: 1x Flexi massageroller (40 cm lang) voor maderotherapie-massagemassage. De houten massagewalsen helpen je in de strijd tegen onaangename vetpads en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. Het helpt de bloedsomloop te verbeteren, vormt de spieren en maakt de huid glad. Met de dagelijkse ontspanning in minuten is de houten massagewalsen van natuurlijk beukenhout genoeg voor de perfecte therapie en goed vinden. Het massagemiddel wordt gebruikt in de maderotherapie (Madero – hout), de volledig natuurlijke en speciale techniek, waarbij de lymfedrainage wordt gestimuleerd en de cellulitis als resultaat beter wordt afgeschaft, terwijl tegelijkertijd de vetcellen worden gebroken, waardoor de bloedstroom en de lymfestroom in het hele lichaam worden verbeterd. Als gevolg hiervan is het lichaam beter voorzien van zuurstof en andere voedingsstoffen, die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven. Gemaakt van 100% natuurlijk hout. De buitengewone kwaliteit en sterkte van het hout maken langdurig gebruik mogelijk. Gemaakt in de EU.
Productafmetingen ‏ : ‎ 40 x 5 x 5 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 juli 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Tuuli
ASIN ‏ : ‎ B099KCRVHX
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 1
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

De houten massagerol helpt je in de strijd tegen onaangename vetkussentjes en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. Het helpt de bloedsomloop te verbeteren, vormt de spieren en maakt de huid glad. Met de dagelijkse ontspanning is de houten massagewalst van natuurlijk beukenhout genoeg voor de perfecte therapie en een goed gevoel.
Het massagehulpmiddel wordt gebruikt in de maderotherapie (madero – hout), de volledig natuurlijke en speciale techniek waarbij de lymfedrainage wordt gestimuleerd en cellulitis als resultaat beter wordt afgeschaft, terwijl tegelijkertijd de vetcellen worden gebroken, waardoor de bloedstroom en de lymfestroom in het hele lichaam worden verbeterd. Daardoor is het lichaam beter voorzien van zuurstof en andere voedingsstoffen die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven.
De houten elementen van de producten worden natuurlijk gedroogd en met natuurlijke olie geolied. In vergelijking met kunststof is hout een natuurlijk materiaal dat leeft en actief reageert op de invloeden van de externe omgeving. Stel de houten elementen niet bloot aan vocht of snelle temperatuurwisselingen. In deze gevallen kunnen kleine vervormingen op het houten oppervlak ontstaan of het houten element kan zelfs breken. Hout kan meerdere tinten hebben, van donker tot licht.
Bij de maderotherapie is het belangrijk dat de houten elementen van de massageapparaten niet worden gelakt, omdat de lak de energie van het hout vernietigt en het effect op het lichaam vermindert. Tegelijkertijd kan een dergelijke behandeling van de elementen ertoe leiden dat de chemische deeltjes van de lak door de huid worden opgenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights