Snailax Massagestoelkussen voor het hele lichaam, Shiatsu nekrugmassageapparaat met warmte, kneden, volledige rugmassagestoel, draagbare massagepad voor rug en nek, vaderdagcadeau

Spread the love


Price: € 120,33
(as of Dec 02,2022 08:59:35 UTC – Details)


Instelbare nekmassage-stoel beschikt over 4 unieke nekmassageknopen die de nek en schouder diep masseren om vermoeidheid en spierspanning op te lossen. De massageknopen kunnen in hoogte worden versteld, zodat elk familielid dit massageapparaat kan gebruiken. Geschikt voor personen met een lichaamslengte van 1,6 tot 1,8 m. Tijdschakel: 15 minuten. Waarschuwing: Niet meer dan een continue massage van 15 minuten per tijd, niet meer dan 3 keer per dag gebruiken.
Shiatsu-rugmassage met warmte: de massagepad beschikt over 4 Shiatsu-massageknopen die op en neer bewegen en je hele rug ontspannen. 3 MASSAGE ZONES voor uw keuze: Volledige rug, bovenrug en onderrug. Met de functie SPOT MASSAGE kun je de kneedknopen op een bepaald gebied concentreren om precies te ontspannen. Het massagestoelkussen met optionele warmtefunctie zorgt voor zachte warmte om spierspanning op te lossen.
Rollende rugmassage met instelbare breedte – de zachte, rollende massage langs de wervelkolom bestrijdt spierspanning en biedt weldadige ontspanning over de gehele rug, waarbij de breedte van de massageknopen individueel aan het lichaam kan worden aangepast.
Ultiem comfort: Gebruik dit massagekussen op een bank, een bank, een stoel, een bureaustoel of een eetkamerstoel om de ultieme comfortabele stoel in huis te creëren. Het geïntegreerde gordelsysteem beveiligt het op zijn plaats op stoelen. UL-goedkeuring Desktop Home Adapter is inbegrepen, de adapter is veilig te gebruiken met 110-120 V en 220-240 V stopcontact.
Perfect cadeau: Deze massagestoel is een perfect cadeau voor vaderdag voor papa, man, vriend, vrouw of man en al uw dierbaren voor verjaardag, feest of kerstcadeau.Waarschuwing: Stop met het gebruik van uw apparaat als u het gevoel hebt dat de Shiatsu te sterk is voor u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights