Shiatsu nekmassageapparaat, schoudermassageapparaat met warmtefunctie, rugmassageapparaat met 3D-massage van diep weefsel voor rug, benen en voeten

Spread the love


Price: € 121,10
(as of Dec 09,2022 13:36:09 UTC – Details)


D
Productafmetingen ‏ : ‎ 40.31 x 18.01 x 18.21 cm; 1.91 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 13 september 2021
Fabrikant ‏ : ‎ alljoy
ASIN ‏ : ‎ B097D4NTBN
Modelnummer item ‏ : ‎ CAMA2101-BLK
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Kalmerende warmtetherapie: het elektrische nekmassageapparaat beschikt over een optionele rustgevende verwarmingsfunctie, die zachte warmte voor extra comfort en volledige ontspanning gebruikt. Het rugmassageapparaat kan de gespannen spieren losmaken en de doorbloeding stimuleren om je verfrist en energiek te maken. 20 minuten automatische uitschakeling en oververhittingsbeveiliging zorgen voor veilig gebruik.
Afneembaar en wasbaar: comfortabele ergonomische designcontouren van het schoudermassageapparaat aan verschillende lichaamsvormen. De lange comfortabele flexibele handgrepen helpen de intensiteit van het shiatsu massageapparaat te controleren en passen zich aan je armlengte aan om een massage voor het kneden van het diepe weefsel te bereiken.
Instelbaar comfort: praktische ergonomische designcontouren voor verschillende lichaamsvormen. De lange comfortabele flexibele handgrepen helpen om de intensiteit van het nekmassageapparaat te controleren en passen zich aan je armlengte aan om een massage voor het kneden van het diepe weefsel te bereiken.
Ontlasting voor onderweg: veelzijdig ontwerp maakt het gebruik op nek, schouders, rug, benen en andere moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. Het wordt geleverd met een mooie lichte tas om gratis te dragen en op te bergen, zodat je van een verjongende massage thuis, in de auto, op kantoor en nog veel meer kunt genieten. Het draagbare en veelzijdige massageapparaat is het ideale cadeau voor je dierbaren (mannen/vrouwen/moeder/vader).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights