RENPHO Nekmassageapparaat met warmte, massageapparaat nekschouder met draagtas, Shiatsu diepweefsel-3D-kneedmassageapparaat, ontspanningvoor nek, rug, schouders, benen, voeten

Spread the love


Price: €79,99 - € 69,99
(as of Dec 01,2022 15:45:06 UTC – Details)


Productbeschrijving

1

1

RENPHO nek-schouder-rugmassageapparaat met warmtefunctie en mooie leren draagtas

Met het RENPHO nek-rug-schoudermassageapparaat geniet je van een professionele schouder- en rugmassage thuis, op kantoor of in de auto.

0

0

2

2

3

3

Geniet van massages thuis, op kantoor, in de auto of na de training voor nek, schouders, rug, benen, voeten, spieren en het hele lichaam

5-2

5-2

3-2

3-2

Kenmerken:

3 intensiteitsniveaus
2 veranderbare richtingen
15 minuten auto-off-timer
2,5 m lange adapterkabel
buffer-massagekoppen
Ademend mesh
Weldadige warmtefunctie
draagtas van PU-leer

RENPHO nek- en schoudermassageapparaat

Shiatsu, kneden, verwarmen, ergonomisch

Ingangsspanning: DC 12 V, 2 A
Vermogen: 24 W
Adapter: Voeding (110-240 V) en auto-adapter
Gewicht: 1,9 kg
Inhoud van de levering: 1 x nekmassageapparaat, 1 x voeding, 1 x autoadapter, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)

1

1

2

2

3

3

3 instelbare intensiteiten

Geniet van een individuele massage met 3 instelbare intensiteiten (laag, gemiddeld, hoog), waarmee je heel eenvoudig je favoriete druk kunt vinden.

Verlengde armleuningsriem

Door de verlengde handgreep kunnen je handen en armen tijdens de massage vrij bewegen.

draagbaar elektrisch massageapparaat

Wordt geleverd met een 2,5 m verlengde voeding en een auto-adapter. Geniet thuis, op kantoor of in je auto van een diepe nek- en schoudermassage.

6

6

Afmetingen pakket ‏ : ‎ 41.29 x 22.5 x 18.7 cm; 2.2 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 19 maart 2022
Fabrikant ‏ : ‎ RENPHO
ASIN ‏ : ‎ B09KS1XRB7
Modelnummer item ‏ : ‎ RPLEU-RP-SNM067-BK
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Rustgevende warmtefunctie en zachte mouwen. De nekmassage beschikt over een optionele verwarmingsfunctie (tot 45 °C) voor een warme ontspanning. Cover massageapparaat met Soft Sleeve maakt het massagegevoel comfortabeler.
3 intensiteitsniveaus en 2 veranderbare richtingen. Geniet van een meer individuele massage met 3 instelbare intensiteiten en 2 richtingen. De massagerichting verandert elke minuut voor een diepere ontspanning. De intelligente uitschakeltimer van 15 minuten en het oververhittingsbeveiligingssysteem beschermen het massageapparaat en je spieren tegen overmatige belasting.
Draagtas, net- en autoadapter. Geniet van een diepe massage, waar je ook gaat. Dit schoudermassageapparaat wordt geleverd met een leren tas voor probleemloos dragen en opbergen. De netadapter (100 – 240 V) en de autoadapter (12 V DC) maken het eenvoudig om thuis, in de auto, op kantoor of overal te genieten.
Een perfect cadeau-idee. Dankzij de prachtige PU-lederen tas en een prachtige verpakking is het massageapparaat het perfecte cadeau voor familie en vrienden voor verjaardag, Moederdag, Vaderdag, oogstfeest en Kerstmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights