Dual Foot Massager Roller, Foot Roller Massager Plantar Fasciitis, Ontworpen volgens de menselijke voetboog, Genezen voetspoor boogpijn, stress verlichten Plantaire Fasciitis, Gezonde Relax Care Massage

Spread the love


Price: €13,59 - €12,59
(as of Dec 01,2022 17:46:59 UTC – Details)


Dual Foot Massager Roller – Plantaire Fasciitis, Hak, Boog Pijn Relief -Verbeterd Model Stress Relief, Ontspanning Gift, Reflexologie Tool voor Thuis, Kantoor en Buiten.

Kenmerken:

Verzacht je voeten en stimuleer de bloedcirculatie. Voetmassage roller stimuleert de zachte weefsels en acu punten in uw voeten.

Met een verhoogd boogontwerp kan het de moeilijk bereikbare plaatsen op je voeten bereiken, zelfs als je hoge bogen hebt.

Randen met optimale afstand voor triggerpuntstimulatie, geschikt voor plantaire massage.

Langdurig gebruik van voetmassage roller kan slapeloosheid effectiever verbeteren en de functie van het spijsverteringsstelsel verster

Onze stimulators zijn ideaal voor gebruik thuis. Economisch en gemakkelijk op te bergen – Toch bieden ze alle functies die je nodig hebt voor je voeten.

Specificaties:

Materiaal: ABS-kunststof.

Kleur: zoals afgebeeld.

Afmeting: 28,5*13*5cm

Gewicht: 244g

Let op:

Houd rekening met een foutmarge van 1-3 cm vanwege handmatige meting. Zorg ervoor dat je het niet erg vindt om te bieden.

Aangezien filmtechnieken/omgevingslicht/weergavekleur en andere redenen, kunnen resulteren in foto’s een lichte kleur, maak de uiteindelijke kleur in natura prevaleren. Hartelijk dank.

Onze producten kunnen onvoorwaardelijk worden geretourneerd. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Het pakket bevat:

1 * Dual Foot Massager Roller
Productafmetingen ‏ : ‎ 28.5 x 5 x 13 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 22 september 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Gfamous
ASIN ‏ : ‎ B09FFDXT7N
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Gfamous-48
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Bevordering van de bloedcirculatie: voetmassageapparaat kan pijn en druk verlichten. Voel de warmte van de voetmassage die van je voeten naar andere delen van je lichaam uitstraalt, verbeter de doorbloeding, helpt om te ontspannen en vermoeide voeten te herstellen.
Ontspan altijd en overal: de voetmassageroller is klein en licht en kan overal worden opgeborgen. Leg hem onder je bed of onder de bank voor eenvoudige verwijdering en geniet van het plezier van het masseren van de zolen van je voeten altijd en overal
Het effect is opmerkelijk: volgens het ontwerp van de menselijke voetpunten kan het vermoeidheid verlichten en de bloedcirculatie bevorderen. Het is zeer geschikt voor hielpijn, plantaire fasciitis en boogpijn. Elk detail, zoals het aantal acupressuurkleine stukjes, boog, hoogte en afstand, zijn zorgvuldig geconfigureerd voor verschillende voettypes
Breed scala aan toepassingen: ons massageapparaat is zeer geschikt voor voeten van verschillende maten. Het is gemaakt van kunststof en heeft een sterk draagvermogen. Het kan worden gebruikt tijdens het reizen, werken of tv kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights