COMFIER Draadloos hoofdmassageapparaat, draagbare hoofdmassageapparaat met 4 massagekoppen en 68 knopen, draagbaar handheld-haarmassageapparaat voor haargroei, stress relax, ideaal massageapparaat voor huisdieren

Spread the love


Price: € 44,55
(as of Dec 01,2022 16:57:56 UTC – Details)


hoofdhuid massage apparaat

Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Productafmetingen ‏ : ‎ 9.91 x 9.91 x 11.94 cm; 646 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 22 november 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Comfier
ASIN ‏ : ‎ B093L5QTW6
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 1
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Trillingsmassage: Het comfortabele hoofdmassageapparaat voor de hoofdhuid is ingebouwd in een trillingsmassageapparaat met matige trillingsfrequentie, draagt bij aan verdere verlichting van vermoeidheid en maakt u ontspannen tijdens de massage. Je hoofd voelt ontspannen en verfrist aan. Er zijn 2 massagesnelheden beschikbaar.
Draadloos en draagbaar: Comfier Handheld haarmassageapparaat werkt op een oplaadbare lithium-ion batterij, zodat u overal van draagbare massages kunt genieten. Voor het opladen via USB, dat op het laadstation wordt aangesloten. Het compacte, draadloze en draagbare ontwerp maakt het mogelijk om spanningen op kantoor, thuis of in de auto te verminderen.
Waterdicht: Droog en nat dubbel bruikbaar. Het elektrische hoofdmassageapparaat bestaat uit waterdicht IPX-6-materiaal en kan als shampooborstel worden gebruikt. Het haarhoofdhuidmassageapparaat met 2 modi kan jeuk verlichten en de doorbloeding van de hoofdhuid bevorderen als een fysiotherapeut. Stel een timer van 10 minuten in.
Veiligheid en betrouwbaarheid: 100% premium siliconen koppen van natuurlijke siliconen zorgen voor absolute veiligheid. Ideaal cadeau, ideaal voor het hele gezin, inclusief je hond of kat. Als deze hoofdhuidmassageborstel om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen voldoet, stuur het dan binnen 30 dagen terug tegen het volledige geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights