Ribnican Accessoires Anti Cellulite Massage Roller Tool Massager Maderotherapie Houten 40 cm

Spread the love


Price: € 19,50
(as of Dec 09,2022 13:39:21 UTC – Details)


De massagerol van hout is ontwikkeld om te helpen bij de bestrijding van overtollig vet en waterinzettingen die het optreden van cellulitis veroorzaken. Cellulitis massages zijn essentieel voor het verwijderen van cellulitis. Door de mechanische werking van de rollen wordt de lymfecirculatie geactiveerd om gifstoffen en vetten te verwijderen. Daarom wordt de houtrol traditioneel gebruikt in Maderotherapie (Madero – hout) die een effectieve en volledig natuurlijke technologie is, die de lymfedrainage stimuleert en zo helpt cellulitis te elimineren, terwijl het vettige cellen vernietigt en daardoor de bloed- en lymfestroom in het hele lichaam verbetert. Zo wordt je huid strak, glad en klaar voor het strand.
Productafmetingen ‏ : ‎ 40 x 5 x 5 cm; 310 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Ribnican
ASIN ‏ : ‎ B085DTQ4W8
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ i0886
Land van herkomst ‏ : ‎ Slovenië
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

De houten massageroller helpt je om onaangename vetpads te bestrijden en verwijdert de onaantrekkelijke oranje huid. Het helpt de bloedcirculatie te verbeteren, spieren te vormen en de huid glad te maken. Met dagelijkse ontspanning gedurende enkele minuten is de houten massageroller van natuurlijk beukenhout voldoende voor perfecte therapie en goede staat.
Het massagehulpmiddel wordt gebruikt in maderotherapie (madero – hout), de volledig natuurlijke en speciale techniek waarbij lymfedrainage wordt gestimuleerd en cellulitis beter wordt geëlimineerd, terwijl tegelijkertijd de vetcellen wordt verbroken, waardoor de doorbloeding en de lymfatische stroom door het lichaam wordt verbeterd. Hierdoor wordt het lichaam beter voorzien van zuurstof en andere voedingsstoffen die de huid stevig en stevig moet blijven.
Gemaakt van 100% natuurlijk hout. De uitzonderlijke kwaliteit en sterkte van het hout zorgen voor langdurig gebruik.
Gemaakt in Slovenië, Europa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights