Nekmassage voor schouder, elektrische rug, met warmtefunctie, 20 hittepunten en 8 krachtige 3D-kneedknopen, emotionele therapeuten, simuleer de touch-ervaring

Spread the love


Price: € 112,47
(as of Dec 09,2022 12:27:46 UTC – Details)


1.
Productafmetingen ‏ : ‎ 48 x 30 x 15 cm; 800 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 21 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ VeagleFly
ASIN ‏ : ‎ B07ZKKG8NC
Modelnummer item ‏ : ‎ 01
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Geavanceerde verwarmingsfunctie: de verwarming verlicht spierpijn en bevordert de doorbloeding. Het is normaal dat het verwarmingslicht moeilijk te zien is, omdat dit massageapparaat met dubbellaagse stoffen wordt verbeterd om de huid te beschermen. De temperatuur bereikt 40 ~ 45 ℃ in een geleidelijk en zacht programma.
【Gebruikergedefinieerd】 Drie snelheidsinstellingen om drie verschillende massageintensiteiten te bereiken, kun je de meest comfortabele kracht kiezen.
Gebruik het als je moe bent: dit product is uitgerust met een netsnoer en een autokabel. Naast massages in de slaapkamer, woonkamer, kantoor, ook in een bewegende auto kun je ook genieten van het comfort van de massage.
Veiligheidsinstelling: na 15 minuten gebruik stopt het massageapparaat automatisch om spierschade door een te lange massagetijd te voorkomen. Tegelijkertijd is het iets zeer comfortabel voor mensen die gewend zijn om voor het slapengaan te masseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights