FREATECH Hoofdhuid Massage Shampoo Borstel (Een Stuk Massief Siliconen), Roos Cerwijderen, Hoofdmassage en Haargroei, Past Perfect op de Hoofdhuid en Palm, Hygiënisch & Sterk, Roze

Spread the love


Price: € 9,99
(as of Dec 09,2022 12:57:42 UTC – Details)


Model: FR3011-serie
FREATECH Shampoo Borstel (5e Generatie)

Compositie
100% Food-grade Siliconen

Hoe te Gebruiken?
1. Voor dames, heren, kinderen en huisdieren.
2. Breng shampoo aan op nat haar, gebruik het in cirkelvormige bewegingen gedurende 3 tot 5 minuten en spoel het daarna uit met water, zodat je haar en hoofdhuid schoon en fris blijven. Ontspan je hoofd, ongeacht droog of nat haar.
3. Voor het wassen van huisdieren en ontharen.

Voordelen
1. Absoluut hygiënisch en duurzaam.
2. Diep reinigende haarwortels leiden tot een roosvrije hoofdhuid.
3. Gaat gemakkelijk om met een droge of vette jeukende hoofdhuid.
4. Ontspan het hoofd en bevorder de bloedcirculatie.
5. Haar groeit sneller en valt minder uit.

Opmerking
Voor de gezondheid raden we aan dat elk gezinslid zijn eigen exclusieve penseel heeft en niet deelt.

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 10 x 9 x 6.4 cm; 126 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 23 juni 2021
Fabrikant ‏ : ‎ FReatech
ASIN ‏ : ‎ B0932QQ5MZ
Modelnummer item ‏ : ‎ FR3011
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【Naadloze Geïntegreerde Structuur】 Als je een heel stuk siliconen hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat er water in scheuren en schimmelgroei komt. Het herstelt snel zonder vervorming na te zijn geforceerd. Beschadig nooit, zelfs niet als u het laat vallen. Het is veilig en duurzaam genoeg om langdurig gebruik te garanderen.
【Perfecte Ergonomie】 Dankzij de uitstekende elasticiteit past het zich automatisch aan uw handpalm en hoofdhuid aan met de richting van de kracht. Laat u met de meest comfortabele grip en intensieve massage, ongeacht de handgrootte en de vorm van het hoofd. De massieve siliconen tanden bewegen flexibel op de hoofdhuid zonder overmatig te buigen.
【Eenvoudige Procedures voor Haar & Hoofdhuid Verzorging 】 Bij het dagelijks wassen van het haar verwijdert het grondig de schilfers en opbouw van de hoofdhuid en verspreidt het haarverzorgingsproducten diep, waardoor je haar schoner en frisser wordt. Effectief inmasseren op droog of nat haar om uw hoofdhuid te verkwikken. Toermalijn bevat activeert cellen en verhoogt de bloedstroom.
【Gebruik Tips】 1. Werk voor iedereen, ongeacht geslacht en leeftijd, huisdieren zullen ook genieten van deze borstel voor baden of ontharen. 2. Omwille van de gezondheid, moet iedereen een exclusieve borstel hebben zonder te delen. 3. Spoel het gewoon af met water en hang het na elk gebruik te drogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights