Borstel hoofdhuid massageborstel shampoo haarborstel verbetert de doorbloeding, hoofdhuid massageapparaat shampoo borstels hoofdhuid massage borstel voor mannen vrouwen huisdieren (violet)

Spread the love


Price: € 9,89
(as of Dec 02,2022 08:30:08 UTC – Details)


Waarom voor ons kiezen voor super zachte siliconen: gemaakt van hoogwaardige siliconen, zacht genoeg om huidirritatie effectief te voorkomen. Eendelig design, volledig handmatig, heeft geen batterijen nodig, is 100% waterdicht en valt niet uit elkaar. Bescherm je nagels – vervang de vingermassage, zodat je gevoelige hoofdhuid niet door je harde nagels wordt bekrast als je verzorgde nagels hebt, beschermt de shampooborstel deze goed. Goede hoofdverzorging: sta erop om een hoofdmassageapparaat te gebruiken, stress en vermoeidheid zullen ver weg van je zijn. Gebruik de haarborstel ongeveer 5 keer per week; roos effectief verminderen. Kenmerken handleiding zonder batterij nodig, shampooborstel met perfecte grip, zodat je hand comfortabel zit. Hoogwaardige ABS- en siliconenmaterialen bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daardoor een preventieve huidirritatie. Scalp-massageapparaat met zachte, dikke siliconen borstelharen stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en de olieklieren, reinigt de hoofdhuid grondig en schilt deze af. Deze massageborstel kan worden gebruikt voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren. Ook geschikt voor elk haartype. Specificatie materiaal: Silicone Afmetingen: 8 x 86 cm Gewicht: 0,11 kg Pakket bevat 1 shampoo borstel
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 29 mei 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Cutiy
ASIN ‏ : ‎ B09WR9KKJV
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ SQ-00209_AMFZ
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Langere en stevigere siliconen borstels: de vaste “tanden” zijn flexibeler dan conventionele holle “tanden” en buigen nooit, zodat ze gemakkelijk tussen het haar kunnen bewegen. 2,3 cm “tanden” kunnen gemakkelijk door het haar rechtstreeks op de hoofdhuid komen, bijzonder geschikt voor lang, krullend of dicht haar, dreadlock-, haarverlenging. Licht harde noppen zorgen ook bij minder druk voor een duidelijk krabgevoel.
Hoogwaardige materialen: de borstel van hoogwaardige siliconen is zacht, hitte- en koudebestendig, milieuvriendelijk en beschadigt de hoofdhuid niet nat of droog. Geen schade aan je manicure. Geen batterij nodig.
Eendelig design: de geïntegreerde shampooborstel met 100% siliconen in levensmiddelenkwaliteit is ontwikkeld door Cutiy en is absoluut hygiënisch. Het is volledig waterdicht en valt niet uit elkaar en verzamelt nooit water, vuil of geur op. Het zal niet breken of vervormen, zelfs niet als het valt.
Eigenschappen en effecten: milieuvriendelijke siliconen bieden veiligheid voor mannen, vrouwen, kinderen en huisdieren. Handbediening (geen batterij nodig). De ronde handgreep is gemakkelijk vast te pakken (links of rechts). Dankzij het geperforeerde ontwerp en het aangebrachte koord is het gemakkelijk op te bergen. Hij is zo licht en draagbaar vanwege de afmetingen van 8 x 8 x 6 cm en het gewicht van 37 g.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights