Zjchao 3-in-1 professioneel ultrasoon vet cellulitis removal massageapparaat voor gezicht en lichaam, galvanische stroom apparaat ultrasone microstroom infrarood cavitatie-apparaat

Spread the love


Price: € 27,63
(as of Aug 16,2022 23:19:59 UTC – Details)


Type: Ultrasone lichaamsmassage
Lengte: ca. 19 cm.
Pakketgewicht: 682g
Vermogen: 12W
Ultrasoon: 1MHz
Ingangsspanning: 100-240V
Uitgangsspanning: DC 15V, 800mA

Handleiding: (zie afbeeldingen hierboven)
1. Infraroodfunctie.
Infraroodstralen kunnen diep in de huid en onderhuids weefsel binnendringen. De geproduceerde golflengte ligt zeer dicht bij de trillingsfrequentie van celluloseculen van het lichaam, door resonantieabsorptie produceert de wrijving tussen moleculen warmte, waardoor de temperatuur van de diepe subcutane stof verhoogt en de circulatie van het bloed wordt versneld.
2. EMS
Adopteert het principe dat het vet wordt verbruikt, wanneer de spieren trilt en adpots de periodiek van de stroom, met de krachttherapie herhaalt om het effect van gewichtsverlies, masseren en ontspannen te bereiken. Als spieren door laagfrequentiestroom worden gestimuleerd, veroorzaakt dit spiertrillingen binnen bepaalde amplitude. De beweging van de spieren, die niet door de wil wordt aangestuurd, betekent passieve beweging.

Inhoud levering:
1 x hoofdapparaat.
1 x Adpater (EU stekker)
1 x draad.
4 x elektrodenpads.
1 x handleiding
Voorzorgsmaatregelen:
1. Gebruik bij gebruik van de EMS-elektrodebladfunctie geen andere functies om een stil elektrisch slaggevoel te voorkomen.
2. EMS elektrodenstukken moeten aan dezelfde persoon met positief en negatief worden aangebracht.
3. Gebruik de EMS-functie om de laagste stand geleidelijk aan het maximale niveau aan te passen.
4. EMS-elektrodenstukken zijn verboden om in de ogen, voorhoofd, hart, borst te gebruiken.

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 19 x 5 x 3 cm; 640 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ ZJchao
ASIN ‏ : ‎ B071HHFT83
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ ZJchaoSLSJM01854CL
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Ultrasone therapie: de ultrasone trillingen bij een snelheid van 1.000.000 keer per seconde kunnen volume- en bewegingsveranderingen in elke cel brengen, zodat een effect van fijne massagers, die als celmassage wordt aangeduid. Celmassager kan het celmembraan activeren en aanpassen, tegelijkertijd de permeabiliteit van het huidoppervlak verbeteren.
Trilling: De gegenereerde golflengte is zeer dicht bij de trillingsfrequentie van celmoleculen van het lichaam, die in staat zijn om aangename trillingen van atomen en moleculen in de lichaamscel te veroorzaken.
Microstroom massagertherapie: Als spieren worden gestimuleerd door laagfrequente stroom, veroorzaakt dit spiertrillingen binnen bepaalde amplitude. De beweging van de spieren, die niet door de wil wordt aangestuurd, betekent passieve beweging. Als deze beweging in het lichaam gebeurt, is het verbranding van energie in het lichaam actiever. Onder dergelijke omstandigheden kan de hoeveelheid gebruikte zuurstof en de vrijgave van kooldioxide en water met tientallen keren stijgen.
Vetverwijderingsapparaat: 4 ledlampjes buiten de sondekop zorgen voor zeer sterke verlichting voor infraroodbehandeling; 5 modi zijn optioneel, inclusief kloppen, massage, kneden, afwikkelen en afvallen; 5 niveaus van EMS-intensiteit; 2 niveaus van ultrasone geluid zijn laag en hoog; 5 functies zijn door EMS bionisch elektriciteit om extra vet aan de taille en buik, armen, en benen te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.