Body Slimming Cream, 250g Buikvetverbrandende Celluite Massagecrème, Wholebody Cellulite Removal Massage Gel Huidverstrakende Crème Voor Lichaamstaille Buikgebruik

Spread the love


Price: € 21,84
(as of Aug 15,2022 09:11:24 UTC – Details)


Beschrijving:
Als je denkt dat diëten en sporten pijnlijk en moeilijk vast te houden zijn, heb je deze slanke crème echt nodig om een goed figuur te hebben die iedereen bewondert, je beste strandlichaamslook te ontmoeten en het vertrouwen te krijgen om een badpak of korte broek in hete te dragen dagen.

Functies:
1. Ons product is eenvoudig geformuleerd met gebruik van hoge kwaliteit.
2. Cellulite Hot Cream is uiterst effectief bij het verfijnen van fijne lijntjes, hydrateert en verbetert de algehele textuur van de huid.
3. Het helpt het uiterlijk van cellulitis op de buik, dijen, heupen en billen te verminderen, zodat het lichaam sneller giftige en schadelijke stoffen uit het lichaam krijgt!
4. Het produceert snel warmte om overtollige stoffen in het lichaam te verwijderen en de opname van overtollige voedingsstoffen te remmen.
5. Wij zorgen voor Cellulite Hot Cream-producten van hoge kwaliteit en voortreffelijk vakmanschap.

Specificatie:
Artikeltype: Cellulite Hot Cream
Productgrootte: Ca. 8,5 x 7 x 7 cm/3,3 x 2,8 x 2,8 inch
Gewicht pakket: Ca. 250 g/8.8 oz

Pakket inbegrepen:
1 x Pot Cellulite Hot Cream


Productafmetingen ‏ : ‎ 1 x 1 x 1 cm; 300 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 mei 2020
Fabrikant ‏ : ‎ runaty
ASIN ‏ : ‎ B08864WYWP
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Zyyinimkoia1u703

WIJD GEBRUIKT: Deze Slim Cream heeft een geweldig effect bij het afslanken van taille, benen, armen en verstevigende buik, Verbetert de interne bloedsomloop en breekt vetafzettingen af. stevig verzacht de huid met krachtige ingrediënten. Deze crème dringt effectiever in de huid en bestrijdt overtollig lichaamsvet, wat helpt om cellulitis op elk niveau te verwijderen.
PRAKTISCH & SNEL: vermindert zichtbaar cellulitis, stimuleert een snellere verbranding van onderhuids vetweefsel, elimineert aanhoudende cellulitis, verbrandt ongewenste vetcellen weg en werkt om toekomstige vetophoping en herhaling van cellulitis te voorkomen.
EFFORTLOOS EN DOELTREFFEND: Train zoals normaal, maar verlies meer vet – breng gewoon een laag cellulitiscrème aan voor het sporten, sporten, yoga, joggen, enz.
ZORGVRIJE AANKOOP: We hebben er alle vertrouwen in dat u van onze producten zult houden. We zijn er zelfs zo zeker van dat, voor het geval je het niet leuk vindt, we je een 100% volledige geld-terug-garantie bieden – alleen voor je eigen gemoedsrust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.