Helining Anti-cellulitis massageapparaat, elektrisch handmassageapparaat, cellulitis massage met 4 verwisselbare opzetstukken voor nek, schouders, taille, buiken, billen, benen en cellulitis massage

Spread the love


Price: € 34,35
(as of Aug 18,2022 11:28:28 UTC – Details)


Om de algehele sterbeoordeling en procentuele uitsplitsing per ster te berekenen, gebruiken we niet een gewoon gemiddelde. Maar ons systeem houdt rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de beoordelaar het item op Amazon heeft gekocht. Het systeem heeft ook recensies geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Afmetingen pakket ‏ : ‎ 24.8 x 13.8 x 13.7 cm; 960 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 19 november 2021
Fabrikant ‏ : ‎ Helining
ASIN ‏ : ‎ B09LQL7HMJ
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ PL-601
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Lymfedrainage-stimulator: de draagbare cellulitis-stimulator kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt. Gebruik verschillende reduceerkoppen voor cellulitismachines om verschillende delen van het lichaam te masseren via elektrische massage tot lymfedrainage, je lichaam te hervormen en het effect van ontspannende spieren te bereiken.
Wonderful Body Massager Gift to Lover: Cellulite Remover is een geschenk voor mensen die deze celulitis-stimulator nodig hebben. De ergonomisch ontworpen handgreep maakt de vibro sculpt elektrische stimulator gemakkelijk vast te houden en voelt niet vermoeid aan tijdens de cellulitismassage.
Regelbare intensiteit: onze cellulitis elektrische stimulator heeft 4 handbediende stimulatorkoppen (balmassagekop, golvende massagekop, dode huidverwijderingskop, platte massagekop) die u kunt kiezen voor verschillende functies. haarbeschadiging.
Het meest kosteneffectieve Body Sculpting Machine-programma: u hoeft niet naar de sportschool of spa te gaan, thuis op kantoor of waar u maar wilt, u kunt altijd en overal masseren. Hoewel u het effect van uw eigen lichaamsboodschap kunt beheersen, bespaart het u ook de meeste geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.