FUCHSI hoofdmassage spin met 20 vingers | hoofdspin voor perfecte ontspanning | hoogwaardig afgewerkt met houten handvat | hoofdmassageapparaat, ontspanning, wellness, hoofdmassage, massagespin

Spread the love


Price: € 9,80
(as of Aug 19,2022 18:11:42 UTC – Details)


Fuchsi is opgericht om de door ouderwetse producten gedomineerde markt voor dagelijkse verzorging, hygiëne en kinderen/babyproducten uit te breiden met nieuwe, frisse en geavanceerde producten. Onze passie is de ontwikkeling van innovatieve en slimme oplossingen voor dagelijkse problemen.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 25.8 x 6.2 x 6.2 cm; 80 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 1 september 2019
Fabrikant ‏ : ‎ fuchsi
ASIN ‏ : ‎ B07KGFFHQQ
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ rhawe-85844
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

GELUKSGEVOEL: met dit kleine hulpmiddel heb je niet alleen een aangenaam gevoel op je hoofd, maar worden er ook gelukshormonen vrijgegeven in je hele lichaam!
BEVORDERT DE DOORBLOEDING: de intensieve massage stimuleert de doorbloeding en helpt tegen hoofdpijn en migraine. De spin bestaat uit 20 asymmetrische op twee niveaus verdeelde vingers, voor een bijzonder aangenaam gevoel.
GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: plaats de hoofdspin eenvoudig op het achterhoofd en beweeg het op en neer of in cirkelbewegingen over je hoofdhuid.
FUCHSI – als een in Duitsland gevestigd merk van baby- en hygiëneproducten is de tevredenheid van onze klanten bijzonder belangrijk voor ons. We ondersteunen je graag zowel telefonisch als per e-mail – Aarzel niet contact met ons op te nemen bij alle vragen over FUCHSI producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.