FREATECH Hoofdhuid Massage Shampoo Borstel met Lange & Zachte Siliconenharen voor Haarverzorging en Hoofdmassage, Verbeterde Ergonomische Handgreep, Roos Verwijderen en Haargroei, 2 Stukken

Spread the love


Price: € 15,98
(as of Aug 07,2022 15:51:05 UTC – Details)


Model: FR3010 Serie
2-Stukken FREATECH Shampoo Borstel (4e Generatie)

Compositie
Premium ABS-handvat + Siliconentanden van Voedingskwaliteit

Hoe te Gebruiken?
1. Voor dames, heren, kinderen en huisdieren.
2. Breng shampoo aan op nat haar, gebruik het in cirkelvormige bewegingen gedurende 3 tot 5 minuten en spoel het daarna uit met water, zodat je haar en hoofdhuid schoon en fris blijven. Ontspan je hoofd, ongeacht droog of nat haar.
3. Voor het wassen van huisdieren en ontharen.

Voordelen
1. Vriendelijk tot lang, steil, krullend en fijn haar, behalve super dik haar.
2. Diep reinigende haarwortels leiden tot een roosvrije hoofdhuid.
3. Gaat gemakkelijk om met een droge of vette jeukende hoofdhuid.
4. Ontspan het hoofd en bevorder de bloedcirculatie.
5. Haar groeit sneller en valt minder uit.

Opmerking
Voor de gezondheid raden we aan dat elk gezinslid zijn eigen exclusieve penseel heeft en niet deelt.

Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 9 x 9 x 8.3 cm; 84 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 27 juni 2021
Fabrikant ‏ : ‎ FReatech
ASIN ‏ : ‎ B0931TX1BH
Modelnummer item ‏ : ‎ FR3010C
Land van herkomst ‏ : ‎ China

【Lange & Zachte Siliconen Tanden】 Echt hygiënische en veilige siliconen van voedingskwaliteit. Zachte spikes schrobben zachtjes de hoofdhuid zonder te krabben, die lang genoeg zijn om gemakkelijk de wortels te bereiken voor een diepe reiniging. Vriendelijk tot lang, steil, krullend en fijn haar, met uitzondering van super dik haar.
【Verbeterd Ergonomisch Ontwerp】 Ronde symmetrische handgreep met handgreepgroeven en antislipstang, die zelfs voor gladde handen onder de douche gemakkelijk vast te houden is, voordelen voor alle handmaten. Het concave borsteloppervlak gevormd door 33 tips past op de hoofdhuid voor een maximaal werkgebied.
【Eenvoudige Procedures voor Haar & Hoofdhuid Verzorging 】 Bij het dagelijks wassen van het haar verwijdert het grondig de schilfers en opbouw van de hoofdhuid en verspreidt het haarverzorgingsproducten diep, waardoor je haar schoner en frisser wordt. Masseer zachtjes op droog of nat haar om uw hoofdhuid te verkwikken.
【Gebruik Tips】 1. Afneembaar en wasbaar. 2. Werk aan iedereen, ongeacht geslacht en leeftijd; huisdieren zullen ook genieten van deze borstel voor het baden of ontharen. 3. For health, everyone should have an exclusive brush without sharing. 4. Simply rinse with water and hang to dry after each use.

Leave a Reply

Your email address will not be published.