LQH -Facial Cleansing Borstel, Sonic Vibrerende Gezichtsborstel Waterdicht Gezichtsmassager voor Mee-eters verwijderen, Diepe Reiniging, Huidverzorging, Paars

Spread the love


Price: € 20,08
(as of Aug 19,2022 16:35:33 UTC – Details)


Productnaam: Siliconen gezichtsreiniger
Kleur: roze, groen, paars, blauw
Batterij capaciteit: 200mAh
Spanning en stroom: DC5V/2.0A
Materiaal: siliconen van voedingskwaliteit + ABS
Gewicht van het product: ongeveer 80g
Product grootte: 120mm*59mm*30mm

Opmerkingen:
1. Vanwege het verschil tussen verschillende beeldschermen is het mogelijk dat de afbeeldingen niet de werkelijke kleur van het item weergeven.
2. Vergelijk de detailmaten met de jouwe, laat 1-3 cm fout toe vanwege handmatige meting.


[Effectieve gezichtsreiniging] Verwijder voorzichtig hardnekkige make-up, verwijdert 99% vuil, olie, diep schone poriën, vermindert mee-eters, deze reinigingsborstel is de go-to oplossing voor het verfrissen en verlichten van elke teint.
[Soft Siliconen Facial Brush] Ultra Hygiënische Zachte Siliconen rubberen buitenkant, minder schadelijk voor de huid dan normale draaiende borstels, biedt de zachtste reiniging voor alle huidtypes normaal, maken de essentie meer opgenomen door het gezicht na het reinigen van het gezicht, om een mooiere teint te behouden.
[IPX7 Waterdicht Gebruikt In Douche & Bad] IPX7 waterdichtheid borstel, kan worden gebruikt in de douche en bad.Gezichtsreiniging elke keer dat u de sonische gezichtsreiniger gebruikt om schoon te maken terwijl het collageen verhoogt en de bloedsomloop verhoogt. zodat je je jeugd voelt met een frisse, gloeiende huid.
[Beste cadeau voor geliefde] Gevormd als een schattig lichaam, ongeveer de grootte van je handpalm, handig ontwerp maakt het gemakkelijker vast te houden en gemakkelijk mee te nemen. Een perfect cadeau voor je vrouw, vriendin, zus of vriendinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.