Manta Pulse haar, hoofd en hoofdhuid Massager, shampoo borstel en droge hoofdhuid Exfoliator, stimuleert, exfolieert, verlicht stress en spanning, minimale breuk haarborstel, 100% waterdichte douche haarborstel

Spread the love


Price: € 64,80
(as of Aug 18,2022 10:55:25 UTC – Details)


Masseer je een weg naar een gezonde hoofdhuid en haar, magnetische pulsaties trillen door elke haren. Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid; de MANTA Pulse verjongt je haar- en hoofdhuidroutine, verkwikkende bloedsomloop en verhoogt de bloedstroom. De pulsaties leveren zuurstof aan de hoofdhuid terwijl ze zachtjes exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de perfecte omstandigheden voor de haargroei ontstaan. De zachte massage vermindert de spanning om een ontspannend zelfzorgmoment te creëren. Druk één keer op voor ontspannende stress en spanningsverlichting 2000 ppm en druk twee keer op om de bloedstroom en de bloedsomloop te verhogen. Het is 100% waterdicht en heeft een langdurige lading (ongeveer 90 minuten)
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 14 x 9.4 x 6.9 cm; 201 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 11 april 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Manta Hair Limited
ASIN ‏ : ‎ B09WVNW9PC
Modelnummer item ‏ : ‎ GR/RG/GR/DGR-40-P
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Reiniging & Exfoliërend – De Pulse masseert tijdens het wassen, geeft een grondige, professionele reiniging in de salon en verlicht ook spanning en zachtjes exfoliëren om de opbouw en dode huid te verwijderen
Masseer je weg naar gezond haar en hoofdhuid – Haarzakjes worden flexibeler, wat op hun beurt de haarwortels zal versterken. Ontspannen en ontstresseren is ongelooflijk belangrijk omdat stress en spanning bekend zijn dat ze factoren bijdragen aan haaruitval
Hair Care Innovation – Met twee modi – Druk eenmaal op voor ontspannende stress en spanningsverlichting en druk twee keer om de bloedstroom en circulatie te verhogen. De Manta Pulse is 100% waterdicht en heeft een langdurige lading van maximaal 90 minuten
Gepatenteerd ontwerp – Het is de eerste borstel die zich vormt naar de vorm van de palm van de hand en hoofdhuid en deze flexibiliteit zorgt voor minder spanning om voorzichtig knopen vrij te maken en breuk te minimaliseren, met minimale schade en maximale glans, voor voller gezonder haar

Leave a Reply

Your email address will not be published.