Wellax massagepistool – krachtige Massage Gun met 11 massagekoppen [2600 mAh] – Massage pistool met LED weergave & draagtas -schouders & nek

Spread the love


Price: € 59,99
(as of Aug 19,2022 17:05:35 UTC – Details)


Dat zijn wij: Vrienden met de missie om duurzame producten op de markt te brengen tegen eerlijke prijzen. Daarbij hechten wij enorm veel waarde aan een aantrekkelijk design en een hoge mate van functionaliteit.
Batterijen: ‏ : ‎ 1 D batterijen vereist. (inbegrepen)
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 33.29 x 24.6 x 12 cm; 2.07 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 3 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ LAJD Concept GmbH
ASIN ‏ : ‎ B08ZSCFZJ1
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ We004
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

✅ 𝐋𝐀𝐍𝐆𝐃𝐔𝐑𝐈𝐆𝐄 𝐀𝐂𝐂𝐔 – Dankzij de krachtige 2600 mAh lithium accu’s kan het massageapparaat tot 6 uur lang masseren. Dankzij het praktische LCD-display en de LED-lichtstrook kan de resterende accutijd op elk moment worden afgelezen!
✅ 𝐁𝐄𝐕𝐎𝐑𝐃𝐄𝐑𝐓 𝐑𝐄𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐓𝐈𝐄 – De 11 massagekoppen bevorderen samen met de 20 snelheidsinstellingen de maximale regeneratie. Bovendien slaat het fascia-pistool, dat slechts 1 kg weegt, tot 3500 keer per minuut – voor een diepe en ontspannende weefselmassage!
✅ 𝐙𝐀𝐂𝐇𝐓 𝐈𝐍 𝐆𝐄𝐁𝐑𝐔𝐈𝐊 – Ons innovatieve spierpistool beschikt over een borstelloze en dus stille motor, evenals een efficiënt warmteafvoersysteem. Zo kunt u het massageapparaat dus op elk moment gemakkelijk thuis of in de sportschool gebruiken!
✅ 𝐃𝐄 𝐖𝐄𝐋𝐋𝐀𝐗 𝐁𝐄𝐋𝐎𝐅𝐓𝐄 – Omdat wij 100% overtuigd zijn van onze kwaliteit, willen wij uw beslissing zo gemakkelijk mogelijk maken: Als u niet tevreden bent met het shockwavetherapie-apparaat kunt u uw geld terugkrijgen – tot 3 jaar na aankoop!

Leave a Reply

Your email address will not be published.