RENPHO elektrische hoofdhuidmassager, waterdichte draagbare hoofdmassageapparaat met 4 vervangende massagekoppen voor stressverlichting, diepe reiniging en volledige lichaamsmassage

Spread the love


Price: € 49,99
(as of Aug 16,2022 22:03:33 UTC – Details)


2.1
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Onbekende batterij(en) vereist.
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 14.5 x 11 x 7.6 cm; 320 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 4 januari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ RENPHO
ASIN ‏ : ‎ B08QJ7YJJ6
Modelnummer item ‏ : ‎ R-V001
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

3 massagemodi: lage snelheid, hoge snelheid en afwisselende snelheidsmodus kunnen worden geselecteerd voor een stimulerende driedimensionale vingerkneedmassage die bedoeld is om rustgevende verlichting te bieden. Om veiligheidsredenen wordt de slimme hoofdhuidmassageapparaat na 10 minuten automatisch uitgeschakeld.
Multifunctionele oplossing: de draadloze hoofdmassageapparaat kan ook worden gebruikt om lichte verlichting te bieden aan andere delen van het lichaam, waaronder de rug, nek, schouders, onderrug en armen.
Waterdicht en anti-klitten: gemaakt van IPX7 waterdicht materiaal om zelfs onder de douche van hoofdmassage te genieten. De zachte siliconen kop voorkomt dat het haar in de knoop raakt, waardoor het comfortabeler en veiliger is voor je hoofdhuid.
Oplaadbaar en gemakkelijk mee te nemen: aangedreven door een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij van 1100 mAh en compact van formaat, zodat u altijd en overal kunt genieten van een hoofdmassage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.