Shampoo Brush & Hair Scalp Massager met afgeronde vorm, Massager Brush om schoon te maken, Ook voor het baden van honden of katten en het kammen van hun haar(Purper)

Spread the love


Price: € 11,30
(as of Aug 07,2022 16:08:48 UTC – Details)Specificatie:
Itemtype: Massager Brush
Materiaal: Silcone, ABS
Optionele kleuren: blauw, geel, paars, zwart, rood
Grootte: ca. 8 * 6,5 * 1,5 cm/3,1 * 2,5 * 0,5 inch
Hoeveelheid: 1Pc
Gewicht pakket: ca. 54 g

Pakketlijst:
1 * Massager Brush

Productafmetingen ‏ : ‎ 1 x 1 x 1 cm; 50 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 juni 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Qkissi
ASIN ‏ : ‎ B089RKHLMB
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Qkissix1ecrgwu8f-03

MEERDERE FUNCTIES: De scrubborstel voor de hoofdhuid kan uw haarwortels diep reinigen en de hoofdhuid masseren, de hoofdhuid stimuleren voor hoofdhuidverzorging, haarverlies verlichten en haargroei bevorderen en roos verwijderen, stress verlichten en ontspannen
ERGONOMISCH ONTWERP: Afgeronde vorm past perfect in uw lichaam en is gemakkelijk vast te houden. Uitstekende hoofdhuidstimulator is geschikt voor mensen met lange en verzorgde nagels, u zult uw manicure niet beschadigen tijdens het wassen van haar
GESCHIKT VOOR ALLE HAARSOORTEN: Het comfortabele ontwerp van de borstel is perfect voor onder de douche. En geschikt voor alle haartypes, zoals Curly Wavy & Straight, Oily & Wet & Dry, Fine & Rough, Thick & Thin, Long & Shot.
DRAAGBAAR EN PRAKTISCH: De grootte van deze hoofdhuid scrubber is ongeveer 8 * 6,5 * 1,5 cm/3,1 * 2,5 * 0,5 inch, Delicate afwerking, comfortabel gevoel, gemakkelijk schoon te maken, klein formaat en gemakkelijk mee te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.