Back Scrubber en Body Brush Exfoliator- 2 Pack Exfoliating & Cellulite Borstels voor Droog Lichaam Borstelen- Body Scrubber Set van Lily England

Spread the love


Price: € 24,01
(as of Aug 09,2022 06:58:26 UTC – Details)


Er goed uitzien en voelen
Productafmetingen ‏ : ‎ 5.9 x 41.4 x 11.4 cm; 0.5 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 18 mei 2022
Fabrikant ‏ : ‎ Lily England
ASIN ‏ : ‎ B09WN74F4Y
Modelnummer item ‏ : ‎ BODYSET-WW
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Probleemloos schrobbelen – De gemakkelijk vast te houden rugexfoliator met lange handgreep en de gemakkelijke grip Cellulite Brush verlicht u van vermoeiende rugscrubs door u te helpen om die moeilijk bereikbare plekken te bereiken en uw huid snel en effectief te reinigen
DETOX & REJUVENATE – Krijg een gladdere en zachtere huid met deze Dry Brush Back Scrubbers door dode huidcellen, rugacne, overtollige olie en vuil weg te schrobben. Verjongen huidcellen en bevorderen de bloedcirculatie voor een stralende teint
Verminder celluliet – De gratis knooppunten en borstelharen op onze huidscrubberborstels stimuleren uw huid en verbeteren de productie van collageen en verse cellen die helpen om het uiterlijk van cellulitis te verminderen
100% GELUK GARANTIE – Koop met vertrouwen. Als u niet helemaal van uw Lily England Body Brush Set houdt, laat het ons weten en wij geven u een volledige terugbetaling of vervanging

Leave a Reply

Your email address will not be published.