Huid Scrubber Ultrasone Gezicht Spatel Porie Cleaner Oplaadbare Gezicht Lifting Massager Gezicht Peeling Reiniging Tool Mee-eter Verwijderen

Spread the love


Price: € 30,46
(as of Aug 16,2022 21:40:51 UTC – Details)Pakketlijst:
1 x gastheer
1 x basis
1 x USB-kabel
1 x handleiding

Specificatie:
Staat: 100% nieuw
Artikeltype: Huidscrubber
Materiaal: ABS
Kleur: Wit
Werkspanning: 3,7 V
Nominaal vermogen: 2,5 W
Batterijtype: lithiumbatterij 602040
Batterijcapaciteit: 400 mAh


Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 oktober 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Pongnas
ASIN ‏ : ‎ B08KRKVWCJ
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Pongnas8gb3zcow5v

【EMS Lifting Skin】 EMS-microstroomfunctie kan het metabolisme versnellen, huidcellen vernieuwen, de regeneratie van collageen bevorderen, de huid liften en strakker maken, voeden bij constante temperatuur en serum van buiten naar binnen importeren
【Diepe reiniging】 Tot 24000Hz hoogfrequente ultrasone trillingen, sterker dan de reinigingskracht. Kan ouder wordende geilheid, dode huid, huidoliën verwijderen en schadelijke stoffen zoals olieachtig vuil en veroudering op het huidoppervlak en poriën verstuiven en uitroeien
【Veilig en oplaadbaar】 De poriënreiniger is gemaakt van ABS, geen beschadiging of bijwerkingen op de huid, je kunt hem veilig gebruiken. Het is uitgerust met een handige oplaadpoort waarmee u een USB-kabel kunt gebruiken om snel op te laden
【Pakket inbegrepen】 1 x host; 1 x basis; 1 x USB-kabel; 1 x handleiding

Leave a Reply

Your email address will not be published.