Peeling Peeling Peeling Handschoen, droge dode schilferige huid, tan remover, reinigingshandschoenen voor badspons, douche, spa, lichaamsborstel, zeep, afpeeling, armen, benen, gezichtsdoek

Spread the love


Price: €17,95 - €14,34
(as of Aug 09,2022 08:33:05 UTC – Details)


VERDODE  HUIDCELLENWIJDERT
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 22 x 16 x 1.1 cm; 50 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ NYK1
ASIN ‏ : ‎ B01LXIYUSR
Modelnummer item ‏ : ‎ Exfoliating Mitt Exfolimitt
Land van herkomst ‏ : ‎ China

★ Hoogwaardige duurzame premium kwaliteit: verspil je tijd en geld niet met goedkope imitaties, die na een paar keer gebruik vervallen. Scrub goed met deze peeling-borstel natuurlijk en tegelijkertijd ruw het oppervlak. Kessa Spa Treatment Hammam Peeling handschoen van plantaardige vezels als gestructureerde lichaamscrub. lichaamswas in de badkuip of douche. Schuimt goed met zeep of handpeeling.
★ Verwijdert zonnebruining, huidschubben, moisturizer: verwijdert solariumbruiningen veel beter dan een washandje, badspons of traditionele loopvlag. Dit product zal je huid verjongen, gezond en stralend werken en voorbereiden op de volgende zelfbruining of vochtinbrengende crème. Andere sponzen of washandschoenen kunnen ruw op de huid zijn, ons product is gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels om zacht maar toch effectief te zijn.
★ Revitaliseer je hele lichaam: de exfoliatorspons verwijdert volledige huidcellen en haren en helpt ingegroeide haren en cellulitis te verminderen. In plaats van een harde peeling borstel te gebruiken, is deze peeling handschoen ideaal om talrijke doucheaccessoires zoals badspons en douchespons door een milieuvriendelijk product te vervangen. De Body Exfoliator wordt meestal gebruikt in plaats van douche- of badschuim met luchtfa-zeep.
★ Verkrijgbaar in 2 kleuren: de exfoliating handschoenen zijn verkrijgbaar in roze of zwart met gratis tas voor mannen en vrouwen. BEST SELLER Luftfa-spons op Amazon. Vertrouw niet op harde gezichtspeeling of lichaamscrub, maar gebruik milieuvriendelijke producten als je nieuwe badaccessoire. Veelzijdige gezichtsspeeling, massagehandschoen en peeling handschoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.