Gezichtsreinigingsborstel, waterdichte gezichtsborstel, elektrische reinigingsborstel met 2 rotatiesnelheden, USB-huidreinigende borstel voor lichaamsdieptereiniging, zachte exfoliatie (blauw)

Spread the love


Price: € 36,99
(as of Aug 15,2022 10:32:09 UTC – Details)


O
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 23.5 x 18.1 x 8.1 cm; 580 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 30 november 2020
Fabrikant ‏ : ‎ WingFly
ASIN ‏ : ‎ B08PBLR9H6
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 918

💦 2-weg borstelkop: de borstelkop draait tegelijkertijd naar links en rechts. Reiniging kan tot een herhaalde reiniging leiden. Een grondige reiniging helpt om vuil, olie en andere verontreinigingen te verwijderen en de doorbloeding te bevorderen.
💦 3 verschillende koppen: deze gezichtsreinigingsborstel met 3 verschillende gezichtsborstelkoppen, een extra zachte siliconen borstelborstel, een zachte nylon borstel en een peelingborstel. Geschikt voor alle huidtypes: normaal, droog, gevoelig. Een gezichtsreinigingsborstel kan aan al je huidbehoeften voldoen.
🎈 4 versnellingen instelling: 1 versnellingen vooruit-reinigingsmodus voor lage snelheid, 2 versnellingen vooruit hogesnelheidsreinigingsmodus, 3 versnellingen achteruit reinigingsmodus voor lage snelheid, 4 versnellingen achteruit hogesnelheidsreinigingsmodus. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.
💦 IPX6 waterdicht design: het waterdichte full-body design is praktisch voor de douche. De borstelkop is afneembaar en kan direct met water worden afgespoeld om resten te verwijderen. Comfortabel en veilig in de douche of in de badkamer zonder zorgen te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.