HOMMAND 2 Stukken Hoofd Massager 20 Vingers, Hoofdmassageapparaat Voor Hoofdhuid Massage, Hoofdmassage Spin Krabber Voor Hoofdhuid Stimulatie, Diepe Ontspanning, Verlichten Stress en Gezondheid

Spread the love


Price: € 14,99
(as of Aug 16,2022 22:59:17 UTC – Details)


HOMMAND Hoofd Massage (2 Stukken) — Diepe ontspanning voor jou


Kenmerken:
1. Werkt uitstekend: 20 klauwen (10 lange en 10 korte) stimuleren elk punt van uw hoofdhuid, geven u een volledig ontspannen gevoel.
2. Geen schade aan hoofdhuid of haar: Glad houten handvat is gemakkelijk vast te pakken en veilig; Gladde harsuiteinden blijven niet aan het haar plakken of krassen op de hoofdhuid.
3. Hoge kwaliteit en duurzaam: De tentakels van roestvrij staal zijn elastisch en buigen of vervormen niet
4. Draagbaar: 25cm x 10cm. Klein en lichtgewicht. Gemakkelijk te dragen.
5. Uitstekende verpakking: Zowel economisch als praktisch. Een goed verpakt en leuk cadeau voor uw familie of vrienden.


Functie
Hoofdhuidstimulatie
Bloedcirculatie te bevorderen
Hoofdpijn te verlichten
Haaruitval te verminderen
Ontstressen en te ontspannen
Slaap te verbeteren


Specificatie:
Materiaal: Roestvrij staal, Hout
Klauwen: 20 (10 langere, 10 kortere)
Afmetingen: 25 x 10 x 10cm
Gewicht: 80 g
Massage stand: Handmatig


Hoe te gebruiken
Laat uw haar los en plaats de hoofdmasseur op uw hoofd. Duw de klauwen LANGZAAM naar beneden tot ze uw hoofd bedekken. Beweeg het zachtjes op en neer om volledige ontspanning te verkrijgen.


Veiligheidstips:
1. Gebruik geen overmatige kracht bij het gebruik, om de hoofdhuid niet te beschadigen of haarverlies te veroorzaken.
2. Wees voorzichtig bij het gebruik, om niet per ongeluk de ogen, neusgaten, mond, enz. te verwonden. Bescherm kinderen tegen verwondingen door oneigenlijk gebruik.
3. Als de hars aan het uiteinde van de klauw eraf valt, stop dan met het gebruik ervan om krassen op de huid te voorkomen.
4. Niet geschikt voor klanten met wonden op het hoofd, voorhoofd, enz.
Productafmetingen ‏ : ‎ 10 x 10 x 25 cm; 160 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 19 juli 2021
Fabrikant ‏ : ‎ HOMMAND
ASIN ‏ : ‎ B0932H429H
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ HB037D
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

[Ergonomisch Ontwerp] – Glad houten handvat is gemakkelijk vast te pakken, glad, veilig en doet uw handen geen pijn; Gladde harsuiteinden blijven niet aan uw haar plakken of krassen op de hoofdhuid. Geen schade aan uw hoofdhuid of haar.
[Duurzaam en Niet vervormbaar] – Dit hoofdhuid massager maakt gebruik van hoogwaardige roestvrijstalen materialen. De draadklauwen zijn elastisch en niet gemakkelijk te vervormen. Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
[Handig en Draagbaar] – Laat je haar los en zet dit hoofd massager spin op het hoofd, beweeg hem zachtjes op en neer om volledige ontspanning te verkrijgen. 25cm x 10cm en lichtgewicht. Neem het gewoon met je mee en ontspan je overal.
[Diepe Ontspanning en Goede Gezondheid] – Door hoofdhuidstimulatie helpt dit hoofd massageapparaat de bloedcirculatie te bevorderen, hoofdpijn te verlichten, haaruitval te verminderen, u te ontstressen en te ontspannen, en de slaap te verbeteren. De praktische en economische functies en de prachtige verpakking maken het een perfect cadeau voor iedereen die je liefhebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.