VOYOR Cellulitis massageapparaat, anti-cellulitis, massageapparaat voor gezicht, nek, schouders, rug, voeten, voetbad met 3 multifunctionele hoofden, gezichtsreinigingsborstel, IPX7, waterdicht en oplaadbaar

Spread the love


Price: € 51,99
(as of Aug 15,2022 09:17:08 UTC – Details)


1
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterij(en) vereist.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 21.9 x 15.6 x 9.4 cm; 630 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ VOYOR
ASIN ‏ : ‎ B073XPR6MC
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ VRMM1-US
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Snoerloos, waterdicht en draagbaar: deze cellulitis-massage is IPX7 waterdicht en draadloos, je hoeft je geen zorgen te maken als je hem in je badkamer of douche legt. Het ergonomische handvat maakt het gemakkelijk te hanteren, draagbaar voor reizen of zakenreizen.
3 sterktes en 2 massage-instructies – dit massageapparaat cellulite is uitgerust met een krachtige motor en 2600 mAh lithiumbatterij. Hij heeft ook 3 instelbare snelheden (laag, MID en HIGH) en 2 draairichtingsschakelaars (in en tegen de klok in) om aan je verschillende behoeften te voldoen.
Maak je huid schoon en herstelbaar: je kunt de gezichtsreinigingsborstel in de douche gebruiken, zodat je lotion of olie diep in je huid doordringen en je een zachte, effectieve en ontspannende huidreinigingservaring bieden. Het onschadelijke siliconenrubber vergemakkelijkt de reiniging en huidpeeling zonder de huid te irriteren en slaat geen bacteriën op.
3 muti-functiekoppen – Bevat 1 x slanke massagekop die als hand-gezichtsmassageapparaat / nekmassageapparaat kan werken, 1 x gezichts- en lichaamsreinigingsborstelkop, 1 x cellulitietmassageapparaat, om je lichaamsvet te verwijderen en stevigere lichaamsvorm te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.