Hoofdhuidmassage kit, 2x hoofdhuid, 1x roller ball claw massage massage en 1x shampoo massage borstel – ontspant en verjongt – stimuleert de bloedcirculatie – houdt je hoofdhuid schoon en gezond

Spread the love


Price: € 13,99
(as of Jun 25,2022 22:34:43 UTC – Details)


Kare & Kind hoofdhuid Massage Kit ONTSPANNING EN STRESS RELIEF >> De fysieke respons van de Kare & Kind Scalp Massage Kit levert een gevoel van euforie. Je voelt je ontspannen en verjongd. Zachte SALP MASSAGE >> De uiteinden van beide ‘scratchers’ zijn uitgerust met rubberen kralen voor een zachte en comfortabele massage die de bloedcirculatie stimuleert. COMBINE VOOR EXTRA SENSTIE >> Combineer de verstelbare spindels van beide ‘scratchers’ tegelijkertijd voor een extra sensationele hoofdhuidmassage! HAAR EN SALP CARE THERAPIE >> De roller ball ‘klauw’ stimulator, shampoo massage borstel en hoofd ‘scratchers’ houden uw hoofdhuid schoon en gezond. De peeling en verbeterde doorbloeding verbeteren ook de haargroei en het volume. OP ZOEK NAAR MEER? >> Het merk Kare & Kind biedt een verscheidenheid aan kunst en ambachten, doe-het-zelfcosmetica, huisdecoratie, speelgoed en sportproducten. Klik op de link “by Kare & Kind” (in de buurt van de producttitel) om meer items te ontdekken die je misschien interesseren. Inhoud – 2x hoofdhuid Scratcher – 1x Roller Ball Klauw Massager – 1x Shampoo Massage Penseel Kare & Kind-USPTO #87035676- is een geregistreerd handelsmerk beschermd door US Trademark Law. Kare & Kind producten worden alleen verkocht door erkende verkopers. Dit artikel * in Kare & Kind retailverpakking. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product van Kare & Kind, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten en zullen ons uiterste best doen om uw probleem snel en efficiënt op te lossen!
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 18.8 x 11.43 x 6.35 cm; 160 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Kare & Kind
ASIN ‏ : ‎ B07FQGKSB6
Modelnummer item ‏ : ‎ 900_scalpmassager_4_KK
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Zachte SALP MASSAGE >> De uiteinden van beide ‘scratchers’ zijn uitgerust met rubberen kralen voor een zachte en comfortabele massage die de bloedcirculatie stimuleert.
COMBINE VOOR EXTRA SENSTIE >> Combineer de verstelbare spindels van beide ‘scratchers’ tegelijkertijd voor een extra sensationele hoofdhuidmassage!
HAAR EN SALP CARE THERAPIE >> De roller ball ‘klauw’ stimulator, shampoo massage borstel en hoofd ‘scratchers’ houden uw hoofdhuid schoon en gezond. De peeling en verbeterde doorbloeding verbeteren ook de haargroei en het volume.
OP ZOEK NAAR MEER? >> Het merk Kare & Kind biedt een verscheidenheid aan kunst en ambachten, doe-het-zelfcosmetica, huisdecoratie, speelgoed en sportproducten. Klik op de link “Kare & Kind” (in de buurt van de producttitel) om meer items te ontdekken die je misschien interesseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.