Groot 60ml. Bio Vitamine C/E-gezichtsserum met Hyaluronzuur. Dermaroller Geschikt. Gezichtsserum met BiologischeIngrediënten Tegen Rimpels. Veganistische Anti-aging Cosmetica voor het Gezicht/de Ogen

Spread the love


Price: € 13,99
(as of Jun 25,2022 23:20:52 UTC – Details)


Florence Organics – Vitamin C-serum ter bevordering van een mooie, jeugdige huid. VOORDELEN die voortvloeien uit het gebruik van ons serum:
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 8 x 4 x 13 cm; 0.06 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 mei 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Florence
ASIN ‏ : ‎ B076611KCY
Modelnummer item ‏ : ‎ ‎608614693054_SML

✅ Gezichtsserum: microroneedling & dermaroller geschikt/pH-neutraal / dermatisch getest, door de dermatologische afdeling van de modepoliclinik: het vochtserum bestaande uit middelketting en korte ketige hyaluronzuur. De neutrale pH-waarde, samen met het hoge gehalte aan biologische ingrediënten, maken dit gezichtsserum de perfecte keuze voor de huid van vrouwen en mannen. Daarom ook perfect voor je behandelingen met dermarollers, dermapen en ultrasoon.
✅ FLORENCE’S VITAMINE C hoog gedoseerd serum met hyaluronzuur bevat het hoogwaardige, organische vitamine C in combinatie met puur, veganistisch hyaluronzuur en natuurlijke en organische vitamine E-olie. Alle werkzame stoffen dragen bij aan huidverjonging en betere bescherming tegen oxidatieve stress en huidvervuiling. Het 2 x grotere (60 ml) hyaluron gezichtsserum kan vanwege de hoge huidverdraagzaamheid ook als oogcrème en in de ogen worden gebruikt.
✅ Biologische collage-booster/intensieve werking voor natuurlijke schoonheid/mannen en vrouwen: vitamine C ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Vrij van additieven, parabenen, siliconen, vulstoffen en kunstmatige geurstoffen. Gegarandeerd nooit getest op dieren. Dermatologische tests bevestigen dat ons gezicht zacht is voor je huid. Ook als basis voor make-up worden gebruikt, onder make-up.
✅ Het beste veganistisch biologisch gecertificeerd natuurlijk cosmetica/huidverzorging: dankzij de kwaliteit van onze grondstoffen uit de biologische landbouw hebben al onze producten de AIAB-certificering voor ecologische cosmetica gekregen. RESULTATEN VERSTELLEN of geld terug: Als u niet tevreden bent, neem dan contact op met u binnen 30 dagen vanaf de datum van aankoop en wij zullen uw aankoop terugbetalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.