ACE2ACE Haarverwijderaar Voor Huisdieren, Herbruikbare Pluizenborstel Voor Dierenharen – Verwijderen Van Hondenhaar & Kattenhaar, Gemakkelijk Schoon te Makenapijt, Sofa, Kleding, Beddengoed – Blauw

Spread the love


Price: € 17,99
(as of Jun 25,2022 23:51:25 UTC – Details)


1 stuk.
Productafmetingen ‏ : ‎ 23.37 x 12.7 x 3.3 cm; 260 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 21 februari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ ACE2ACE
ASIN ‏ : ‎ B0819XVK92
Modelnummer item ‏ : ‎ LQ131
Land van herkomst ‏ : ‎ China

🐰 【Kan op elk materiaal worden gebruikt】: het pakt elk haar van huisdieren op van die zeer plakkerige haren, bijv. Fluwelen / stoffen banken, vloerkleden, tapijten, bedden, kussens, gordijnen, kussens, kennels, autostoelen en kleding !! !❤️️Let op❤️️: Daar werkte het niet zo goed op omdat het materiaal te glad is. Het is normaal.
🐾【Zelfreinigend systeem, wassen niet nodig】: knijp gewoon een van de twee siliconenleren matten op de borstel en zwaai deze meerdere keren. De borstel kan zelfreinigend worden, verzamelt het haar en de vacht in het bovenste compartiment. De opvangbak werkte zo goed, gemakkelijk te openen en te gebruiken.
😻 【Schone huisdierenharen en algemeen stof zijn allemaal OK】: het werkt briljant, niet alleen honden-, katten- en konijnenharen, maar ook mensenhaar en algemeen stof. Als je een huis vol huisdierenhaar beu bent, dan is de AECE2ACE-roller voor het verwijderen van huisdierenhaar de beste hulp voor jou! bv windhond en Westie, Duitse herder en een Chihuahua haren zijn allemaal OK!
🦴【Milieuvriendelijk en zuinig】: kan worden hergebruikt, er zijn geen dure vervangende onderdelen nodig; Lichter dan een stofzuiger, Goedkoper dan een tape. Je hoeft hem alleen maar voorzichtig naar voren en naar achteren te bewegen in korte bewegingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.