URAQT Hoofd Massager Hoofdhuid Massage-krabber set 3-pack, 20 tanden hoofdkrabber en rugkrabbers, draagbare tingler-massage voor diepe ontspanning, haarstimulatie en ontspanning van lichaamsstress

Spread the love


Price: € 9,99
(as of Jun 26,2022 00:02:51 UTC – Details)


4
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 25.1 x 8.1 x 5.5 cm; 140 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ URAQT
ASIN ‏ : ‎ B091YQBZ2Q
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ C-TLH2103011-FBA
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

[VEILIG EN DUURZAAM] De hoofdhuidmassageapparaat en rugkrabbers zijn allemaal nieuw opgewaardeerd en duurzamer roestvrijstalen behuizing. En de hoofdkrabber heeft 20 massageklauwen van 2 mm met staaldraad die gemakkelijk kunnen worden omgevormd tot elke hoofdmaat, en elke punt is bedekt met ronde hars voor een zachte massage zonder de hoofdhuid te beschadigen. De ruggenkrabber heeft een intrekbare arm die overal kan komen en krabben waar uw blote handen niet bij kunnen.
[ONTSPAN EN VERLICHT STRESS] Houd het handvat van de hoofdmassageapparaat vast en plaats de clows op uw hoofd en beweeg dan zachtjes op en neer, slechts enkele seconden, uw bloedstroom en circulatie zullen toenemen naar het gewenste gebied, laat uw lichaam zichzelf op natuurlijke wijze kalmeren, dan voelt u zich ontspannen en smelten uw stress en vermoeidheid weg.
[HANDIG & VERSTELBAAR] De telescopische handgreep van deze rugmassageapparaat heeft een groter bereik van 19 cm tot 63 cm. Hierdoor kun je de lengte kiezen afhankelijk van het gebied dat je wilt krabben of masseren.
[VOOR UITGEPUTTE MOMENTEN] De hoofdhuidmassageset die beschikbaar is op de meeste delen van het lichaam, zoals het hoofd en de rug, kan gestreste spieren snel en effectief ontspannen en kan zelfs pijn en pijn verlichten, met name hoofdpijn en migraine, dus het is geweldig voor mensen met slaap problemen en angst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.