PURAVA [DE ORIGINELE] Hoofdmasseur met verbeterd concept [2019] – Hoofdmassage Spin met 20 vingers – Eerste-klas Hoofdhuidmassage – Geschikt als cadeau

Spread the love


Price: € 9,99
(as of Jun 25,2022 23:16:50 UTC – Details)


massagestaaf hoofd massage scalp hoofdmassage spin massager hoofdkruller hoofdmassageapparaat hoofd kras hoofdhuid massagestaaf haar masage haarmassageapparaat hand geschenk massage spin hoofdhuid massageapparaat massageklauw voor hoofdmassage hoofdmassage spin massagespin massageapparaten doorbloeding gebruiksvoorwerpen geschenken wellness de 1 st doorbloeding stimulator hoofdmassageapparaat handmatig massageapparaat kerstcadeaus 10 Euro Purava haarmasage haarspin hoofdklauw ontspanningsset doorbloeding bevorderend een moment geluk zelfs apparaten triggerpoint de nieuwste tinteling in het vindt je nek uitschakelen, borstel staal migrine triggerpunten quirler hoofdhuidverzorging welness jeuk accessoires ontspannend haar water jeukende serum verwennen borstel weten haarkklauw massageborstels prachtige jaren gelukkig zijn. persoonlijke zilver is ze care Zelfmassage hoofdhuid massage metaal persoonlijke haarmassage spanningen persoonlijke Kerstmis ontspanning dagelijks handmatige scratcher onze prachtige prachtige vlakte haar hoofdmasagerstaaf thuis hoofdpijn zoals was bij het begin hoofdpijn kerstcadeau onder zilverkleur chronische vermoeidheid massages gelukkig vervollediging massage vinger met krultang Kerstmis kantoor dagelijks haarborstel glanzend lichaam hoofdmassage apparaat brainshower kleine deluxe rechte massagerol school Nekmassage massage roller noppen elektronische geest van schoudermassage voetmassage olie tegen haaruitval aanbieding vrouwen rugmassage intensief in rug spinnen schoudermassageapparaten biedt week-handmassageapparaten rol voetmassage grote rugmassage producten mannen voetmassage grote goedkope borstel reiniging haargroei
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 25 x 6.5 x 6.5 cm; 55 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 11 februari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ PURAVA
ASIN ‏ : ‎ B07DC1P3GY
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Purava-202101_SML
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

INNOVATIEVE & HOGE KWALITEIT – De 20 verschillende vingers, die op twee niveaus duwen, zor-gen voor een uniek massage-effect. Bovendien worden alleen maar de beste grondstoffen ge-bruikt en worden diverse tussentijdse controles uitgevoerd!
OPTIMALE CIRCULATIE – Dankzij het ingenieuze concept van het PURAVA massageapparaat wordt de gehele hoofdhuid van bloed voorzien. Dit stimuleert niet alleen de hoofdhuid, maar ook de haarwortels. Inclusief een goed gevoel!
ENDORFINE AFGIFTE – Als je altijd al gelukshormonen hebt willen opwekken met één druk op de knop, dan is de Purava massage spin precies wat je zoekt! Ervaar ook dat heerlijke tintelende ge-voel bij het hoofd masseren. Geniet gewoon van het moment!
DE PURAVA BELOFTE – Wij bij Purava zijn overtuigd van onze kwaliteit en willen je daarom een risicoloze bestelling aanbieden: Als je niet 100% tevreden bent, krijg jij je geld terug – tot 1 jaar na aankoop!

Leave a Reply

Your email address will not be published.