MOXIN Badborstel elektrisch, elektrische spinscrubber lichaamsborstel voor douchen lichaam reinigingsborstel, diep scrub systeem voor huidmassage & exfoliërende borstel met muziek, blauw

Spread the love


Price: € 60,37
(as of Jun 25,2022 23:19:43 UTC – Details)


KENMERK:
– USB opladen, het rode lampje staat altijd aan tijdens het opladen en het wordt groen wanneer het volledig is opgeladen.
– Hangend ontwerp, er zit een klein gaatje in de staart, dat kan worden gebruikt om de badborstel op te hangen, wat hygiënisch en handig is.
– Waterdicht ontwerp, je kunt het veilig gebruiken.

SERVICE NA VERKOOP:
100% tevreden, als u vragen, neem gerust contact met ons op, we beloven ons best te doen om uw probleem op te lossen.
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 14 april 2021
Fabrikant ‏ : ‎ MOXIN
Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.
ASIN ‏ : ‎ B08XXXNDR4
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 326-148-196
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

360° rotatie: 360° automatische rotatie in het begin, hoogfrequente trillingen, diepe reiniging, verwijdert veroudering keratine, bevordert een gezonde en jeugdige huid en verlicht onmiddellijk vermoeide spieren.
Waterdicht apparaat: IPX7 waterdichte kwaliteit maakt het mogelijk om het te gebruiken in de badkuip of douche. U hoeft zich geen zorgen te maken dat water in het mechanisme sijpelt en het vernietigen.
Perfect reinigingseffect: een lichaamsborstel met verlengde grip voor het reinigen van moeilijk bereikbare lichaamsdelen om huidproblemen te voorkomen. Het kan diep in de poriën doordringen, vuil en olie verwijderen en grondig reinigen. Het effect is 6 keer sterker dan handwas. Schil en fleur de huid op. Het kan onzuiverheden en acne effectiever verwijderen. En om verstopte poriën en een gladde oneffen huid te minimaliseren.
Drie versnellingen kunnen eenvoudig worden geschakeld: de eerste versnelling is geschikt voor de verzorging van de gevoelige huid. De tweede versnelling is geschikt voor dagelijkse huidreiniging. De derde versnelling is geschikt voor snelle diepe reiniging. Het is draagbaar, zodat je het mee kunt nemen, vooral tijdens het reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.