Draagbare Head Scratcher, Little Cute Electric Scalp Massager, Massage Relief, Waterdichte Massagers voor Back Shoulder Neck Scarp Full Body Orange

Spread the love


Price: € 70,99
(as of Jun 25,2022 23:43:03 UTC – Details)


Productnaam: Hoofdmassager
Productformaat: 180 * 88.5 * 70.3mm
Host netto gewicht: ongeveer 205 g
Batterijcapaciteit: 1100mAh 3.7v
Werkuitwisseling: 2amax
Laadstroom: 1A
Oplaadvoeding: 5V / 1A-adapter
Werktijd: 10 minuten
Hoofdfunctie: hoofdhuidmassage, ontspanning, gezichtsreiniging, body spa
Waterdichte rang: IP7-kwaliteit waterdicht
Kleur: Koninklijk Rood, Qing Blue
Ruststroom: 20ua max
Werkmodus: langzame kneden express kneden snelheid alternatieve 3-modi


Voor mensen:
1. Face Computer Office-werknemers voor een lange tijd.
2. Degenen die al heel lang dezelfde houding houden.
3. Mensen die nerveus, slapeloosheid en dromerig zijn.
4. Hals- en schouderstijfheid, spiervermoeidheid.
5. Oude mensen, ouders, minnaar, vrienden.


Opmerking:
1. Degenen die ongemakkelijke symptomen hebben, zoals zwelling, ontsteking, congestie, enz., Hebben hoofdchirurgie ondergaan, gebruik het alsjeblieft niet.
2. Mensen die lijden aan hoge bloeddruk en geestesziekte, gebruiken dit product niet wanneer ze ziek zijn.
3. De hoofdmassager is een persoonlijk verzorgingsproduct en kan het advies en de behandeling van medische professionals niet vervangen. Als u vragen of behoeften heeft, raadpleegt u uw medische professionals
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 18 juli 2021
Fabrikant ‏ : ‎ KLMI0000849
ASIN ‏ : ‎ B099QCRC7L
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ KLMI0000849
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【Diepe hoofdhuid Massager】 De draagbare elektrische hoofdhuidmassager heeft 4 verwijderbare hoofden met 28 individuele en 84 massager knopen die in de klok in rotatie en trillingsmodus werken die u 360 graden kneden massage-ervaring bieden. Vingers Massage Motion met handsimulatieontwerp, die haarstimulatie, bloedcirculatie en vermindering van pijn vermindert.
【Silent Operation & Cordless】 Deze draadloze hoofdmassager adopteert ultrastille technologie, minder dan 35 dB. Het zal je helemaal niet lastig vallen. De draagbare handheld-stimulator wordt aangedreven door oplaadbare lithium-ionbatterij, klein formaat en lichtgewicht kunt u uw hoofd thuis, kantoor of zelfs op de reis en overal masseren. Krijg in één keer een volledige lading, u kunt genieten van een paar uurmassage. Het is een ideaal geschenk voor je familie en vrienden.
【Multifunctional & Auto-Off】 Onze elektrische hoofdhuid hoofdmassager wordt geleverd met de milieuvriendelijke zachte siliconenkoppen die voorkomt dat haar wordt getrokken of verward is en uw huid niet kwetsen. Niet alleen een hoofdhuidmassage aanbieden, maar ook massage op gezicht, rug, nek, hoofd, arm, schouder, buik, voet en benen toestaan. Het is ook uitgerust met een automatische uitschakelfunctie, die vooraf ingesteld op automatische uitschakeling van 10 minuten.
【Wireless & USB Opladen】 Deze handheld-hoofdhuid-stimulator heeft met een oplaadbasis gebouwd, het bespaart u veel gedoe en tijd wanneer u het apparaat opladen. Gebruik USB eens in de 2 uur, kan de stimulator volledig worden opgeladen en gedurende 5-7 dagen gedurende 5-7 dagen gedurende 5-7 dagen gedurende 10 minuten gedurende 10 minuten werken. Het compacte en draadloze draagbare ontwerp kunt u het uitvoeren om uw spanning thuis, op kantoor of zelfs uw auto te verlichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.