WPY Huisdier Kat Hoofd Massager, Intelligente Opladen Usb,Pet Katten Honden Paw 3D Hoofd Massage, Multi-Functie Huishoudelijke Elektrische Massage Klauw

Spread the love


Price: € 48,33
(as of Oct 02,2022 23:50:35 UTC – Details)


Vermogen: 5 W
Voltage: 5V
Eenvoudig te gebruiken met draadloos opladen via USB. Eenvoudige bediening met één klik en tijdbesparing. Lage geluidsmodus om huisdieren comfortabeler te maken. De siliconen massagekop is zacht, afneembaar en gemakkelijk te reinigen. Het beste cadeau voor je huisdier.
Opmerking:
Vanwege de verschillen tussen de verschillende beeldscherminstellingen kan de afbeelding niet de werkelijke kleur van het artikel weergeven. Wij garanderen dat de stijl hetzelfde is als op de afbeelding.
Vanwege de handmatige meting en de verschillende meetmethoden kan er een afwijking van 1-3 cm optreden. Dank je wel.
Voordeel: Masseer uw kat om jeuk te verlichten en de bloedcirculatie te bevorderen. Voeg wat plezier toe en maak het een spannender cadeau voor kattenliefhebbers.
★【DESIGN】:De kattenstimulator is ontworpen volgens de huidstructuur van het hoofd van de kat. Vier massagekoppen, elk gemaakt van zachte siliconen. Met behulp van een stimulator om een ​​kat te aaien voelt de kat zich comfortabeler dan een menselijke hand.
★【USB CHARGING】: Geen vervelende draden, volledig opgeladen, genieten van een massage van twee uur. Geschikt voor alle katten, honden. Eenvoudig opladen, lange levensduur van de batterij en gemakkelijk mee te nemen.
Hoogwaardig product. Tijdens de garantieperiode van 30 dagen, als er productproblemen zijn, bieden we een gratis vervanging of een 100% terugbetaling aan. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit

Leave a Reply

Your email address will not be published.