Lifemax Verwarmde rug en Seat Massager 226R

Spread the love


Price: € 68,89
(as of Oct 07,2022 11:54:10 UTC – Details)


De Lifemax Heated Back and Seat Massager kalmeert pijn en pijn door massagetherapie te geven aan de heupen, dijen en boven- en onderrug. Het scala aan massagemodi en intensiteit, in combinatie met rustgevende warmte, stelt u in staat om een persoonlijke massage te creëren die precies bij u past. Als je last hebt van rugpijn, schouderpijn of pijn en pijn in andere delen van het lichaam, dan heb je waarschijnlijk besefd hoeveel een geweldige massage kan helpen om de pijn te verlichten. De meest veelzijdige stimulators stellen u in staat om het gebied van behoefte te bepalen en diep in de pijnlijke spieren te dringen.

Handig en draagbaar, de Lifemax Heated Back and Seat Massager kan thuis, op het werk en zelfs in de auto worden gebruikt door een handige afstandsbediening en een integrale timeroptie die kan worden ingesteld voor intervallen van 15, 30 en 60 minuten. De stimulator heeft vijf motoren, vier niveaus van intensiteit en vijf massagemodi (puls, tikken, rollen, auto en kneden). Deze stimulator is speciaal ontworpen om doordringende warmte aan het lendengebied te bieden. Het wordt ook geleverd met een aangesloten omsnoeringssysteem om bevestiging aan de meeste stoelen en autostoelen mogelijk te maken. Een netadapter en auto-adapter zijn inbegrepen.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 41.6 x 38.6 x 14.8 cm; 1.91 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Lifemax
ASIN ‏ : ‎ B001R4KZB2
Modelnummer item ‏ : ‎ 226
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

5 massagemodi met 4 intensiteitsniveaus
Doordringende warmte naar lendengebied
Timer-functie (15, 30 of 60 minuten) en afstandsbediening handbediening
Netadapter en auto-adapter inbegrepen
Suède gevoel afwerking met verhoogde brandvertraging

Leave a Reply

Your email address will not be published.