Massagepistole,Massage Gun Muskelmassagegerät Hand Percussion Massagegerät 22 Geschwindigkeiten mit LCD Touchscreen Ultra leise Muskelmassagepistole zur Linderung von Sportschmerzen mit 8 Massageköpfe

Spread the love


Price: € 45,99
(as of Oct 07,2022 12:20:42 UTC – Details)Afmetingen pakket ‏ : ‎ 31.5 x 21.9 x 7.2 cm; 1.12 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 11 november 2020
Fabrikant ‏ : ‎ AUELEK
ASIN ‏ : ‎ B08MTCKWT8
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 38
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

➤【LCD-aanraakscherm】 Het massagepistool heeft een led-touchscreen, met touchscreen-schakelaar, handiger in gebruik. En het scherm kan de versnelling die u momenteel gebruikt weergeven. Het professionele diepe weefsel massage pistool heeft vrij glijdende ruisonderdrukking technologie die hoog vermogen maar een laag geluidsniveau ervaring brengen. Je kunt het thuis, sportschool, kantoor gebruiken. Het geluid is minder dan 45db, zodat u kunt genieten van een rustige massage-omgeving.
➤【 12 mm diepe massage 】 Meer diepe massage, direct diepe spieren masseren, pijn verlichten, melkzuur en vermoeidheid nauwkeurig elimineren, vitaliteit herstellen en energie vrijgeven. Activeer de spieren, stimuleert de doorbloeding, verkort de spierhersteltijd, verlicht pijn en ontspan van top tot teen.
Lichtgewicht en oplaadbaar: de lichte body van het massagepistool vergemakkelijkt het voor de gebruiker om het op verschillende lichaamsdelen aan te brengen zonder snel moe te worden. Het maakt het apparaat ook gemakkelijk mee te nemen tijdens reizen. Het is uitgerust met een duurzamere hoogwaardige 2500 mAh lithiumbatterij. Een enkele oplaadsessie kan drie uur massagetijd geven. De oplaadbare lithium-ion batterijen in het stimulatorpistool geven het een lange levensduur. En kunnen snel worden opgeladen met opladen.
➤【Ontwakende spiervitaliteit】 Naast het herstellen en ontspannen van spieren kan het ook stijve spieren ontspannen en het lichaam vormen. Geschikt voor rugpijn veroorzaakt door lange tijd op kantoor te zitten. Massagepistool kan de gebruiker helpen spierstijfheid en pijn te verlichten, de bloeddruk te verhogen, de algehele gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.