Fascia Gun, 4-speed Handheld Portable Electric Full-body Massage Silent Electric Deep Relaxation Vibration Muscle Pain Relief Mini Fascia Gun

Spread the love


Price: € 122,46
(as of Oct 02,2022 19:33:54 UTC – Details)


★ Productnaam: Fascia Gun ★ Gewicht van het product: 495 g ★ Motorvermogen: 30W ★ Oplaadpoort: USB 5V / 2A ★ Theoretische batterijduur: 11 uur ★ Item maat: 92 * 137 * 46mm voorzien zijn van: ★ Het paneelpistool is een toonaangevend product dat gebruik maakt van volledig metalen technologie. De onderdelen zijn gemaakt van luchtvaartaluminium en het oppervlak is gezandstraald en geoxideerd om een ​​unieke productkwaliteit te produceren. ★ Extreme controle, kernvermogen: met behulp van de technologie van de motorproductie van de drone kan de ingebouwde onmiddellijke ontlading een accupack van 20 A bereiken en de motorstuurprogramma met FOC-algoritme kan het uitgangsvermogen van 200 W onmiddellijk laten exploderen. ★ Het ergonomische handontwerp, eenvoudig te bedienen, lichtgewicht en draagbaar, laat u altijd en overal genieten van diepe spiermassage. ★ De populaire stimulator is geschikt voor een breed scala aan mensen, zoals fitnessmensen, kantoorpersoneel, ouders en ouderen. ★ Vervangbare massagekoppen: De stimulator is uitgerust met vier massagekoppen, die nauwkeurige massages kunnen uitvoeren om uw lichaam een ​​volledige verzorging te bieden. Het pakket bevat: 1 * Massager 1 * Bolvormige vervangende kop 1 * U-type vervangende kop 1 * Cilindervervangingskop 1 * Platte vervangende kop Notitie: 1. Vanwege de verschillen tussen verschillende monitoren, geeft de afbeelding mogelijk niet de werkelijke kleur van het item weer. We garanderen dat de stijl hetzelfde is als op de afbeelding. 2. Vanwege handmatige meting en verschillende meetmethoden, moet u een afwijking van 1-3 cm toestaan. Dank u!
★ Ingebouwde hoogenergetische: dichtheidsbatterij, die 11 uur in de eerste onbelaste fase en 7 uur in de tweede fase van de derde ronde cilinderkop / kogelkop meegaat. Maak uw massage handiger en praktischer.
★ Intelligente bescherming: als er plotseling op wordt gedrukt of krachtig wordt geraakt, wordt de motor intelligent uitgeschakeld om elektrische schokken te voorkomen. Na terugkeer naar normale compressie zal het blijven werken.
★ Op vier niveaus instelbare snelheid: elke persoon heeft verschillende pijnzenuwen en de vereiste kracht en druk zijn ook anders. Voor verschillende groepen mensen heeft de stimulator vier snelheidsniveaus, die 1.200-3.800 percussie per minuut kunnen produceren om aan de behoeften van verschillende groepen mensen te voldoen.
100% service: Als u winkelt of andere vragen heeft, kunt u ons een e-mail sturen en wij zullen u binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.