Facial Massage Mask, Electric EMS 3D Magnetic Vibration Beauty Massager Anti-rimpelmagneetmassage Facial SPA Face Mask Beauty Mask Gezichtsmassage met 15min Smart Prompt voor thuis, Schoonheidssalon

Spread the love


Price: € 101,11
(as of Jul 01,2022 02:19:21 UTC – Details)


Kenmerken :
Siliconen 3D-gezichtsmasker past in gezichtsvorm, magneetmassagekoppen imiteren acupunctuurmassage.
Maakt gebruik van EMS biologische golftechnologie en imitatie rustgevende massage technologie die het gezicht volledig kan optillen en de huid kan ontspannen.
Aanscherpende massagemodus om een natuurlijk V-vormig gezicht op te bouwen.
Rustgevende massagemodus om de gezichtshuid te kalmeren, fijne lijntjes glad te strijken. > De massagemodus importeren om de huidopname van gezichtsmaskers en huidverzorgingsproducten te bevorderen.
De slimme waarschuwingsfunctie van 15 minuten kan de verpleegtijd regelen, erg handig.
Eenvoudig gebruik, hoog rendement, snelle opname.
Geschikt voor thuis, schoonheidssalon, kapsalon etc.

Specificaties:
Materiaal: siliconen + roestvrijstalen contact
Uitgang: DC5V/0,5A
Batterij: 3,7 V 450 mAh lithiumbatterij
Aanverwant vermogen: 2,5 W
Trillingsfrequentie: 5000-10000 RPM
Werkmodus: drie modi (importeren, kalmeren, liften)
Automatische werktijd: 15 minuten tes
Grootte van controller: Ca. 49 * 49 * 13,5 mm/1,9 * 1,9 * 0,5 inch
Maskerformaat: ca. 29 * 19 cm/11,4 * 7,5 inch
Gewicht pakket: Ca. 637g
Itemtype: Gezondheid Schoonheid
Functie: Voeding importeren, Kalmerende huid, Slank gezicht

Pakket omvat:
1 x masker
1 x controller met magneet
1 x USB-kabel
2 x gespsluiting
1 x Engelse handleiding

【⍣ ♣ 【HOGE TECHNOLOGIE EN VEILIGHEID】 ~ Onze Facial Massager heeft een siliconen 3D gezichtsmasker dat past bij de gezichtsvorm, magneetmassagekoppen imiteren acupunctuurmassage. Maakt gebruik van EMS biologische golftechnologie en imitatie kalmerende massagetechnologie die het gezicht volledig kan optillen en de huid kan ontspannen. Geschikt voor thuis, schoonheidssalon, kapsalon etc.
♣ ⍣ ♣ 【3 WERKMODI】 ~ Onze gezichtsmasker-stimulator heeft drie modi (importeren, kalmeren, tillen). Massagemodus importeren om de huidopname van gezichtsmaskers en huidverzorgingsproducten te bevorderen. Kalmerende massagemodus om de gezichtshuid te kalmeren, fijne lijntjes glad te strijken. Aanscherpende massagemodus om een ​​natuurlijk V-vormig gezicht op te bouwen.
♣ ⍣ ♣ 【GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN HOGE EFFICIËNTIE】 ~ Onze anti-rimpel stimulator heeft een slimme waarschuwingsfunctie van 15 minuten die de verpleegtijd kan regelen, erg handig. Eenvoudig gebruik, hoog rendement, snelle opname. U kunt ook thuis genieten van een SPA-gezichtsmassage.
♣ ⍣ ♣ 【BESPAAR GELD EN ONTVANG DRUK】 ~ Ons SPA-gezichtsmasker is niet voor eenmalig gebruik en kan opnieuw worden gebruikt. Het kan veel geld besparen als u het een keer koopt. Het is erg kostenbesparend. Als je lang moet werken, gebruik dan dit masker om je stress te verlichten en te ontspannen. Kan thuis zijn, het bedrijf, het is veilig en gemakkelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.