Elektrische Handheld Massager,Sucastle Fascial Gun,Diepe Tissue Draagbare Massager,Stille spierpercussie Massager,Draadloze professionele body spier massage pistool met verlichting spierpijn,Donkergrijs

Spread the love


Price: € 42,75
(as of Oct 02,2022 23:51:15 UTC – Details)


1
Afmetingen pakket ‏ : ‎ 31.7 x 22 x 7.4 cm; 1.3 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 23 november 2020
Fabrikant ‏ : ‎ SucastleO8-Q2NF-YOJU
ASIN ‏ : ‎ B08P1X15B6
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ Sucastle
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【6 intensiteitsmodi en 4 massagekoppen】 Dit vibratie-apparaat voor spiermassage verdeelt wetenschappelijk 6 snelheden. De opvallende intensiteit is geweldig en je kunt diepe spieren masseren!. Uitgerust met 4 verschillende vormen van massagekoppen, biedt het een ontspannende massage-ervaring waarmee gebruikers alle lichaamsdelen kunnen ontspannen. Professioneel diep massageapparaat met ruisonderdrukkingstechnologie biedt hoge prestaties en lawaai.
【Stijlvol en licht massagepistool】 Het massageapparaat helpt bij spanning, pijnlijke spieren en stijve rug, ontspant het stevige zachte weefsel. Het diepe weefselmassagepistool versnelt de doorbloeding door hobbels. Dit verlicht spierpijn en krampen na de training en stimuleert de zelfherstellende kracht van het lichaam, waardoor de hersteltijd van de spieren aanzienlijk wordt verminderd. Stijlvol en licht aan de buitenkant, het beste cadeau voor professionele sporters, fitnessliefhebbers
【Draagbaar en rationeel ontwerp】 Handstimulator weegt slechts 1 kg, het volume is relatief klein en gemakkelijk mee te nemen. Veel mensen houden ervan om de spieren te ontspannen voor een diepere stretch voor de training, yoga of pilates.Thuis, in de sportschool en op kantoor worden gebruikt.
【Lange batterijduur】Deze draadloze stimulator is uitgerust met een hoogwaardige lithiumbatterij met 2000 mAh, zodat hij na het opladen ongeveer 3-4 uur kan blijven werken, terwijl het verborgen koelsysteem effectief overtollige warmte afvoert. Als u niet helemaal tevreden bent, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag. Bestellingen worden door Amazon verwerkt, zodat je je product snel kunt ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.