TheraFlow Dual Foot Massager Roller (Large). Relax and Relieve Plantar Fasciitis, Heel, Arch Pain. Stress Relief Tool. Full Instructions/ Reflexology Chart Included.

Spread the love


Price: € 18,99
(as of Jul 03,2022 14:43:18 UTC – Details)


De unieke TheraFlow Dual Foot Massager combineert traditioneel houtvakmanschap en de wijsheid van oude voetreflexologieprincipes en is eenvoudig maar verrassend effectief in rustgevende vermoeide voeten en het verlichten van de symptomen van vele voetaandoeningen. Dankzij het compacte ontwerp kunt u ontspannen en ontspannen waar u ook bent. Het wordt zelfs geleverd met een voetreflexologiegrafiek en gemakkelijk te begrijpen instructies, zodat u weet hoe u het correct moet gebruiken direct uit de doos!
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 28.45 x 6.35 x 19.05 cm; 812 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 19 februari 2021
Fabrikant ‏ : ‎ TheraFlow
ASIN ‏ : ‎ B00SMJIYNG
Modelnummer item ‏ : ‎ TF100
Land van herkomst ‏ : ‎ China
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

✔ VOEL HET THERAFLOW VERSCHIL: Geniet van een ongeëvenaarde voetmassage ervaring met een apparaat geperfectioneerd door 1000s feedback van klanten en werkelijke testen. Elk detail zoals het aantal acupressuurnoppen, boog, hoogte en afstand is zorgvuldig geconfigureerd voor verschillende voettypes. Generieke rollen komen gewoon niet overeen
✔ GEEN VOETPIJN MEER: Vind verlichting voor aandoeningen zoals plantaire fasciitis, hielspoor, neuropathie of gewoon vermoeide en pijnlijke voeten na een zware dag werken. 10 onafhankelijk bewegende rollen overtreffen zelfs dure elektrische stimulators bij het stimuleren en kalmeren van de voeten
✔VOOR IEDEREEN, OVERAL GEBRUIKEN: Perfect voor voeten van alle maten en weegt slechts 0,7 kg, onze stimulator is draagbaar genoeg om te gebruiken tijdens het reizen, op het werk of tijdens het tv kijken. Neem het overal mee naartoe!
✔ GEEN HASSLE GARANTIE & BONUS TIPS INBEGREPEN: Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw Theraflow Foot Massager, vervangen wij deze of geven u een terugbetaling, zonder vragen te stellen! (*Opmerking: Instructies & tips sheet over correct gebruik is inbegrepen in het pakket en zal ook worden gemaild naar u na bevestiging van de levering)

Leave a Reply

Your email address will not be published.