Snailax Shiatsu Voetmassageapparaat met warmtefunctie, 18 flexibele kneading massagekopen, massageapparaten voor alle voetmaten, voetwarmers, elektrisch voetmassageapparaat voor thuis en op kantoor ontspanning

Spread the love


Price: € 63,99
(as of Oct 01,2022 20:35:56 UTC – Details)


Productbeschrijving

VoetmassageapparaatVoetmassageapparaat

Snailax Shiatsu voetmassageapparaat met warmte

Wasbare overtrek kneedend voet- en rugmassageapparaat, verwarmde voetverwarmer, elektrisch voetmassageapparaat tegen plantaire fasciitis, verlichting van voetpijn. Het platte ontwerp is geschikt voor personen met grotere voeten en elke voetmaat om van dit elektrische voetmassageapparaat te genieten.

Voet- en rugmassageapparaatVoet- en rugmassageapparaat

Diep knedende voetmassage met hitte

Snailax voetmassageapparaat met flexibele massageknopen

Het unieke veerontwerp van de massageknoop maakt de voetmassage comfortabeler en verlicht pijn door plantaire fasciitis, neuropathie en chronische pijn. Het helpt om je voetrondingen perfect aan te passen.

2 optionele warmtestanden zorgen voor een perfect verwarmde voetwarmer om vermoeide en pijnlijke voetspieren te verlichten. De warmtetherapie verbetert de doorbloeding, verlicht vermoeidheid van het lichaam en bevordert een betere nachtrust.

De hiatsu-massage voor de voet kan je vermoeide voeten efficiënt ontspannen en de gezondheid van het lichaam bevorderen. Het platte ontwerp is geschikt voor mensen met grotere voeten en elke voetmaat om van deze elektrische voetmassageapparaten te genieten.

VoetmassageVoetmassage

Veelzijdig design voor voet en rug

Het Snailax-voetmassageapparaat voor multifunctionele doeleinden is een ergonomisch gevormde Shiatsu-massage-rotatiebal, die een volledige massage van teen tot genezing mogelijk maakt en voetpijn en -pijn verlicht.

Licht en dun, kan als rugmassageapparaat voor stoelen worden gebruikt om je rugpijn te verlichten.

Helpt bij de verlichting van voetpijnHelpt bij de verlichting van voetpijn

Helpt bij de verlichting van voetpijn

Het Shiatsu-voet- en rugmassageapparaat met 18 massageknopen biedt een speciale massage-ervaring.

Geniet van een grondige voet- of rugmassage om spiervermoeidheid weer te beleven en voetspanning na lange werkdagen of lange reizen te verlichten.

Dit verwarmde voetmassageapparaat met 3-knops teenbedieningspaneel schakelt eenvoudig aan/uit en stelt de modus van de voetmachine in door de tenen aan te raken.

Afneembare en wasbare hoesAfneembare en wasbare hoes

Afneembare en wasbare hoes

Wasbaar en eenvoudig te bedienen: een afneembare en wasbare afdekking beschermt het voetmassageapparaat tegen vuil en verbetert het comfort bij de voetmassage.

De afneembare hoes kan machine- en handwasbaar zijn, waardoor de massagemachine duurzamer en jarenlang kan worden gebruikt. Voor dagelijks gebruik kan de afneembare afdekking vuil in de lucht weghouden.

Voet- en rugmassageapparaatVoet- en rugmassageapparaat

VoetmassageVoetmassage

Helpt bij de verlichting van voetpijnHelpt bij de verlichting van voetpijn

Afneembare en wasbare hoesAfneembare en wasbare hoes

VoetmassageapparaatVoetmassageapparaat

CadeauCadeau

Veelzijdig te gebruiken:
voet en rug voet en rug voet en rug

Warmtestanden
2 2

Instelbare massagemodi
3 standen: 5 modi

massage
Shiatsu Shiatsu Alleen trillingen

Timerinstelling
15 minuten 15 minuten 30 minuten

Gewicht
2,5 kg 1,97 kg 1,1 kg

Productafmetingen ‏ : ‎ 35 x 10.2 x 38 cm; 2.54 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ SNAILAX
ASIN ‏ : ‎ B083BTRKV9
Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 1
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

Wasbaar en gemakkelijk te reinigen: de afneembare afdekking beschermt het voetmassageapparaat tegen stof en biedt een zachte massage voor meer comfort. Met dit verwarmde voetmassageapparaat met een teenbedieningspaneel met drie knoppen kun je de modus van het voetmassageapparaat instellen door het eenvoudig in- en uit te schakelen en met de tenen aan te raken.
Flexibele voetmassage – flexibele massageknopen bieden voetmassage voor alle voettypes. Een rolmassage met 3 selecteerbare modi en 3 intensiteitsniveaus kan de pijn bij plantaire fasciitis, neuropathie en chronische pijn verlichten. De extra 2 anti-slip kussens kunnen de hoogte van het voetmassageapparaat instellen.
Therapeutische warmte – het Snailax voetmassageapparaat beschikt over 2 optionele warmtestanden om de perfecte verwarmde voetwarmer ter verlichting van vermoeidheid en pijnlijke voetspieren te bieden. Hyperthermie helpt de doorbloeding te verbeteren, fysieke vermoeidheid te verminderen en een betere slaap te bevorderen.
Ideaal cadeau: het platte ontwerp is geschikt voor personen met grotere voeten en elke voetmaat om van dit elektrische voetmassageapparaat te genieten. Een ideaal geschenk voor mama, papa, vrouwen of mannen. Als je niet tevreden bent met Snailax Electric voetmassageapparaten, geef het om welke reden dan ook binnen 30 dagen terug en ontvang je het volledige geld terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.