HoMedics Fysio Massagepistool – Professionele Elektrisch Pulserende Diepweefsel massagegun, Vibratiemassage voor Vastzittende Spieren, 5 Massagekoppen, Draadloos, Oplaadbaar Spiermassagepistool – Wit

Spread the love


Price: € 99,99
(as of Jul 01,2022 01:27:21 UTC – Details)


Wij introduceren het HoMedics Fysio Massagepistool dat ontworpen is voor de verlichting van spierspanning en bevordert op die manier spierherstel. Het apparaat maakt gebruik van trillingen op hoge frequentie om diep in het spierweefsel door te dringen. Ideaal om voor en na het sporten te gebruiken: vooraf om uw spieren op te warmen, achteraf om spierpijn te voorkomen. Voel de voordelen van het HoMedics Fysio Massagepistool ook nadat u een dag lang achter uw bureau heeft gezeten of gebruik het voor de nodige ontspanning in de bal van uw voet nadat u urenlang heeft gestaan. In de doos: 1 x Draagbaar Fysio Massagepistool
Batterijen: ‏ : ‎ 1 Product specifieke batterij(en) vereist.
Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 19 x 6 x 23 cm; 960 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 25 juni 2020
Fabrikant ‏ : ‎ FKA Brands
ASIN ‏ : ‎ B08BSLBCFL
Modelnummer item ‏ : ‎ PGM-150-EU
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

TRILLINGSMASSAGE VOOR DIEPWEEFSEL: HoMedics Fysio Massagepistool is ontworpen om zeurende spieren te ontlasten en herstel te versnellen. Beweeg het massageapparaat zachtjes over de betreffende delen voor therapie bij u thuis.
VIJF MASSAGEKOPPEN: Vijf verwisselbare massagekoppen geven als opzetstuk de mogelijkheid iedere spiergroep met een specifieke vibratie te behandelen. Versnel uw herstel na het sporten en vergroot uw bewegingsvrijheid door verbeterde bloedcirculatie.
3 SNELHEDEN/INTENSITEITEN: Met de knop op het handmassageapparaat stelt u de snelheid van uw massage in tussen de 2100 en 3000 rpm. Zo krijgt u de spiermassage die bij u past en past u de trillingen van de massage aan op uw benodigde spierherstel.
LIGHTGEWICHT & OPLAADBAAR: Door het ergonomische design van de handgreep en het lichte ontwerp van ons therapeutische pistool ligt het apparaat lekker in de hand en maakt het geschikt voor vibratiemassage thuis en draagbaar voor behandeling elders.

Leave a Reply

Your email address will not be published.