Elektrische massageapparaat, voor de hoofdhuid, massage, shiatsu massageapparaat, hoofdmassageapparaat, draagbaar via USB, handmassageapparaat, waterdicht

Spread the love


Price: € 53,00
(as of Jun 30,2022 00:42:57 UTC – Details)


1.1.
Productafmetingen ‏ : ‎ 10.29 x 10.29 x 13.97 cm; 89 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
Fabrikant ‏ : ‎ Cotsoco
ASIN ‏ : ‎ B07NWBQPNS
Modelnummer item ‏ : ‎ BL860
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ unknown

【Eenvoudig en breed inzetbaar】 Een sleutel voor het starten, die oudere mensen probleemloos kunnen gebruiken; een intelligente timing-massage van 10 minuten voorkomt dat het apparaat uitgeschakeld moet worden. Ook goed om nek, schouders of andere lichaamsdelen te masseren. Draagbaar voor op reis, kantoor of thuis.
【 Droge en natte dubbele functie 】 4 massagemodi (hoog/lage snelheid in beide richtingen) onder droge of natte omstandigheden. Het lichaam van het massageapparaat bestaat uit waterdicht materiaal, zodat je tijdens het zwemmen van een hoofdmassage kunt genieten. Masseert je hoofdhuid onder de douche, om jeuk te verlichten en de doorbloeding te bevorderen.
【Gezond en op maat gemaakt】 Dit massageapparaat is op maat gemaakt. In totaal 28 beschermers zijn perfect op de hoofdhuid afgestemd en diep en masseren het hoofd en het lichaam volledig. Groot ideaal geschenk voor mannen, vrouwen, ouders en vrienden. Masseert je hoofdhuid onder de douche, om jeuk te verlichten en de doorbloeding te bevorderen. Hoogwaardige massagekoppen verzorgen je huid veilig en comfortabel.
【Oplaadbaar en draadloos】Geniet altijd en overal van een perfecte massage zonder storende draad. Zodra de accu volledig is opgeladen, kun je genieten van een massage van 2 uur. (De laadstation is gescheiden van het massageapparaat.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.